2777
2789
نامرددد 😭🥲😂 قران میگیرم دستم ب بقیشم بعدا فک میکنم 🤕🥲😂

من‌ک‌معذرت خواهی کردم💔😂😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معذرت خواهی نمیارتس دیگ هانی 🥲😂🤕🚶🏽‍♀️💔

ولی نمیاد بهت برو دسشویی 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
معذرت خواهی نمیارتس دیگ هانی 🥲😂🤕🚶🏽‍♀️💔

ببین‌کاش جن میدیدم 

یکی‌ اینجا پیدا کردم ک اشناس😐😂💔

واویلا😂😂گزینه بلاک نداره اینجا؟😂😂

هموووون

ت مدرسمون بوده 

خیلی داره ب شناختنم نزدی میشه

و این بدهههه🤣🤣🤣

هموووون ت مدرسمون بوده  خیلی داره ب شناختنم نزدی میشه و این بدهههه🤣🤣🤣

من اینجا ی تایپیکایی دارم جرعت نمیکنم شوهرم ببینه😂 چجوری پاکش کنمممممم

من اینجا ی تایپیکایی دارم جرعت نمیکنم شوهرم ببینه😂 چجوری پاکش کنمممممم

تظاهر کن ک‌تو نیستی🤣🤣🤣

ی اک‌دیگ بزن

برایچی وارد معامله نشیم؟؟ توضیح بده😘😂

برای اینکه ما هیچ قولی نمیدیم بدیمم پایبند نیستیم و بهای سنگینی میگیریم،ممکنه سلامتی باشه و طرف رو دچار جنون و صرع و طاعون و جذام و مثل اینها بکنیم،ممکنه روحش رو بخوایم و تبدیلش کنیم به یه موجود پلید یا ممکنه جون عزیزانش رو بگیریم و قربانیشون کنیم...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
الان این خطمو ک باهاش ثبت نام کردم سوخوندم اگ کسی بخره باید دوتایی استفاده کنیم ازش😐🐳

🤣🤣🤣

بدبخت نمیتونه بیاد نی نی‌سایت با شمارش

جن مگ مث آدم نیس؟ 😂 من دوست جن میخامممم

نهههههه(عربده)

ما مثل شما نیستیم،ما از آتشیم،، پیامبر نداریم و باید از پیامبر شما اطاعت کنیم،شما اشرف مخلوقاتین و کافرهای ما از شما متنفرن و اربابشون برای شما سجده نکرد،دشمن قسم خورده شما هستن...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
🤣🤣🤣 بدبخت نمیتونه بیاد نی نی‌سایت با شمارش

خیخیخیخی خداکنه مرد نباشه فقط😐😂 همه اکانتامم دلیت نکردم اگ طرف مشکل دار باشه میتونه راحتتت یه بسایی برام درست کنه ک بابامم منو گردن نگیره😂