2777
2789
نامرددد 😭🥲😂 قران میگیرم دستم ب بقیشم بعدا فک میکنم 🤕🥲😂

من‌ک‌معذرت خواهی کردم💔😂😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت خواهی نمیارتس دیگ هانی 🥲😂🤕🚶🏽‍♀️💔

ولی نمیاد بهت برو دسشویی 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
معذرت خواهی نمیارتس دیگ هانی 🥲😂🤕🚶🏽‍♀️💔

ببین‌کاش جن میدیدم 

یکی‌ اینجا پیدا کردم ک اشناس😐😂💔

واویلا😂😂گزینه بلاک نداره اینجا؟😂😂

هموووون

ت مدرسمون بوده 

خیلی داره ب شناختنم نزدی میشه

و این بدهههه🤣🤣🤣

هموووون ت مدرسمون بوده  خیلی داره ب شناختنم نزدی میشه و این بدهههه🤣🤣🤣

من اینجا ی تایپیکایی دارم جرعت نمیکنم شوهرم ببینه😂 چجوری پاکش کنمممممم

من اینجا ی تایپیکایی دارم جرعت نمیکنم شوهرم ببینه😂 چجوری پاکش کنمممممم

تظاهر کن ک‌تو نیستی🤣🤣🤣

ی اک‌دیگ بزن

برایچی وارد معامله نشیم؟؟ توضیح بده😘😂

برای اینکه ما هیچ قولی نمیدیم بدیمم پایبند نیستیم و بهای سنگینی میگیریم،ممکنه سلامتی باشه و طرف رو دچار جنون و صرع و طاعون و جذام و مثل اینها بکنیم،ممکنه روحش رو بخوایم و تبدیلش کنیم به یه موجود پلید یا ممکنه جون عزیزانش رو بگیریم و قربانیشون کنیم...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
الان این خطمو ک باهاش ثبت نام کردم سوخوندم اگ کسی بخره باید دوتایی استفاده کنیم ازش😐🐳

🤣🤣🤣

بدبخت نمیتونه بیاد نی نی‌سایت با شمارش

جن مگ مث آدم نیس؟ 😂 من دوست جن میخامممم

نهههههه(عربده)

ما مثل شما نیستیم،ما از آتشیم،، پیامبر نداریم و باید از پیامبر شما اطاعت کنیم،شما اشرف مخلوقاتین و کافرهای ما از شما متنفرن و اربابشون برای شما سجده نکرد،دشمن قسم خورده شما هستن...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
🤣🤣🤣 بدبخت نمیتونه بیاد نی نی‌سایت با شمارش

خیخیخیخی خداکنه مرد نباشه فقط😐😂 همه اکانتامم دلیت نکردم اگ طرف مشکل دار باشه میتونه راحتتت یه بسایی برام درست کنه ک بابامم منو گردن نگیره😂