2777
2789

من یه پسر دارم ۲ سالو نیمشه شوهرم باز بچه میخواد میگه زودتر اقدام کنیم تا اختلاف سنشون زیاد نشه منم راضی نیستم چون جفتمون اعصاب بچه نداریم بچمون خیلی مریض شد تشنج کرد الان شوهرم میگه بیاریم ولی خودش ۲ ساله تنها میخوابه کنار منو بچه نمیخوابه چیکار کنم بنظرتون تا چه سنی خوبه بیارم ؟؟

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

فعلا وقتش نیست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین شرایط اصلا نیار 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

فعلا به پسرت برس عزیزم واجب نیست تو این شرایط بچه دوم.به شوهرتم همین چیزا و بگو.اینجوری باردارشی همه مسئولیتش با توئه و اذیت میشی.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

با همچین شوهری تمرکزتونو بزارین رو تربیت همین یدونه بچه ک سالم و نرمال بزرگ بشه

اعصاب یکیم ندارین دومی بیاد ک ۲ تا بچه پرخاشگر تحویل جامعه بدین؟

مقاومت کنید جلوی درخواستای بی منطقش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فعلا به پسرت برس عزیزم واجب نیست تو این شرایط بچه دوم.به شوهرتم همین چیزا و بگو.اینجوری باردارشی همه ...

آره خیلی اذیت شدم

تا اینجا ش که اصلا ،بقیه چیزا ش چی کار میکنه یا تو اونم‌بی مسولیت ه

از سرکار میاد یکم باهاش بازی میکنه بعد میره میخوابه