2777
2789
عنوان

شوهر بی مسئولیتم میگه بچه بیاریممم☹️😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 25 پست
نیار به خدا هم اون سختی میکشه هم خودت شوهرتم راست راست میچرخه و به هیچ جاشم نیس

بالاخره بچه میاره چون تک فرزند دوست ندارم ولی از الان نمیخوام بیارم چون خیلی سختی کشیدم

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

حس میکنم داری نا حق از شوهرت میگی؟

کار میکنع؟

زحمت میکشه؟

رفتارش با بچه چطوره 

دوستون داره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم داری نا حق از شوهرت میگی؟ کار میکنع؟ زحمت میکشه؟ رفتارش با بچه چطوره   دوس ...

چطوری همچین حسی کردین ?

چطوری همچین حسی کردین ?

نمیدونم 😂😂یع لحظه حس کردم‌مرد خوبیع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
نمیدونم 😂😂یع لحظه حس کردم‌مرد خوبیع

درسته مرد خوبیه کار میکنه زحمت میکشه ولی یا ایرادی داره که اعصاب بچه نداره کنارش نمیخوابه حس ششم دارین

۳ سال خوبه شوهرمو باش امروز چن تیکه ۴ تیکه بود وسایل ضروری گرفتم چون یسری چیزا هس مال بچه اولم شد ۱ونیم شوهرم داره شاخ در میاره میگم اول راهشی تازه الکی نی اینقد دولت جار میزنه بجه بیارین کسی نمیاره چون گرونه همه چی🤨

درسته مرد خوبیه کار میکنه زحمت میکشه ولی یا ایرادی داره که اعصاب بچه نداره کنارش نمیخوابه حس ششم دار ...

نمیدونم دارم یا ن 

ولی خیلی چیزام درست در میاد  

حدسام درستع همیشع

مثلا اشناها میبینم میزنن بیرون حدس میزنم داره میره فلان جا و واقعا همونه😂

درسته مرد خوبیه کار میکنه زحمت میکشه ولی یا ایرادی داره که اعصاب بچه نداره کنارش نمیخوابه حس ششم دار ...

خب اعصاب بچع نداره  چند نکته دارع 

اینکع کارش خیلی سخته؟

اذیت میشه؟

شبا بچت از خواب بیدار میشه؟؟؟ گریه و ناله و اذیت میکنع؟؟؟

خب اعصاب بچع نداره  چند نکته دارع   اینکع کارش خیلی سخته؟ اذیت میشه؟ شبا ...

آره کارش قبلا راحت بود ولی یکم سخت شده آره پسرم شبا بیدار میشه

آره کارش قبلا راحت بود ولی یکم سخت شده آره پسرم شبا بیدار میشه

خب دیگ حقش بدع خستس . اذیت میشع نمیتونه 

من خودم در آینده تصور میکنم اگ بچم شبا اذیت کنه نمیزارم پیش شوهرم بخوابع 

فک کن مرد ساعت ۵ ۶ بیدار بشع کار کنه خستههههه خسته  شب میخاد بخوابه بچع نذارع 

واقعا سخته 

شرایط مالیتون اوکیه؟؟؟