2777
2789

سلام دوستان. خیلی ناراحتم. دو روزه واقعا فکر و ذهنم درگیره! دوستی که ۱۱ ساله با همیم سر یه موضوع خیلی بی اهمیت، چنان رفتار تند و بی ادبانه ای با من کرد که پریشب تا خود صبح بیدار بودم! یه مدته زیاد ازم عیب می گیره و سرزنشم می کنه! از خریدام، از حرف زدنام، از رفتارام! از همه چیزم عیب می گیره و مرتب بهم میگه این رفتارت اشتباه بود! اون حرفت اشتباه بود! باید این کارو می کردی! نباید اون کارو می کردی! اصلا اعتماد به نفس برام نمونده از بس احساس می کنم همه چیزم اشتباهه!

باورم نمیشه ۱۱ سال با جون و دل براش مایه گذاشتم اون وقت پریشب سر یه موضوع خیلی خیلی بی ارزش تو روی من وایساده!!!

میشه لطفا دلداریم بدین حالم اصلا خوب نیست!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با این ویژگی هایی که شما میگی واقعا چرا باهاش داری ادامه میدی؟!

اصلا باشه دوستِ ۱۰۰ساله وقتی ارزش برات قائل نباشه دیگه نمیشه بهش گفت دوست...

ببخش_فراموش کن_ادامه بده🌱🖇

منم الان دقیقا از دوستم ناراحتم 

یه دوست دورنگ و کثافت که نمیشناختمش تا این مدت

امروز باهاش رفتم بیرون سر یه مسئله خیلی بهم تیکه انداخت باهاش بحثم شد اومدم خونه 

دیگه نمیخوام ببینمش . هیج وقت نمیبخشمش

بی خیالش شو بعضی دوست‌ها چنان اعتماد به نفس ادمو میگیرن که تا سالها باید تاوان بدی مهم نیست چند سال باهم بودید کیفیت اهمیت داره نه کمیت تا حسابی از دلت در نیاورده باهاش تماس نگیر هر وقت حرفی زد که ناراحت شدی بهش مودبانه تذکر بده که خودتم عقل داری وخوب وبدو تشخیص میدی

کات کن باهاش  کسی که اعصابتو بهم میریزه نباشه بهتره

دوست صمیمیم بود اخیرا خیلی بهم غر میزد و سرزنشم می کرد! مثلا من یه مانتو گرفتم ۳ تومن، از بس باهام دعوا کرده که چرا رفتی اینو گرفتی! گرون گرفتی! که خودمم باورم شده چرا گرفتم! در حالی که با پول خودم خریدمش بعدم واقعا دلم میخواست بخرمش! از بس زده توی ذوقم که ....

دوست صمیمیم بود اخیرا خیلی بهم غر میزد و سرزنشم می کرد! مثلا من یه مانتو گرفتم ۳ تومن، از بس باهام د ...

تجربه بهم ثابت کرده داره بهت حسادت میکنه...بیخیالش شو برای ارامش خودتم که شده...من حتی خواهرمم حسود چه برسه به دوست نه ۷۰۰۰۰ پشت غریبه اس🤣

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶