2789
عنوان

جداشم یا نه

255 بازدید | 19 پست

بچه ها تروخدااااا کمکم کنین بین طلاق و ادامه زندگی موندم نامزدم ۷ماهه نامزدم دروغگوعه یکمم دعوامون میشه زود ب خانوادش میگه اصلا نمتونه حرف نگه داره الانم دعوامون شده سر اینکه تو کیف مامانش پول گذاشت تو مسافرت بعد مامانش گف پسرم بیا پول سفر من الانم نامزدم با مامانم دعوا کردن و از هم دلشون شکسته نمیدونم ب این مرد فرصت بدم یا نه دوسم داره و میگه اصلا طلاقت نمیدم ویژگی هاش اینطوره ک از لحاظ مالی وضعش ضعیفه یکم بیخیاله یکم دروغگوعه ولی دوسم داره و خسیس هم نیس اما تازگیا میگه کمتر خرج کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا این چیزایی که گفتی دلیل طلاق نیس. طلاق آخرین راهه. مگه زندگی کشکه که تا خسته شیم طلاق بگیریم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
تورابطه مادرپسری دخالت نکن پول داده که داده زیادنکرد بدبخت باخون دل بزرگش کرده الان باید از عروس بتر ...

نه بخدا من سر پول دادنش قهر نکردم ک برا من فیلم بازی کردن منم دلم شکست ک چه نیازی بود اصلا من بهش گفتم مامانتم بیار ببریم مسافرت بگردونیم اینکه برام نقش بازی کردن ازار دهنده هس

والا این چیزایی که گفتی دلیل طلاق نیس. طلاق آخرین راهه. مگه زندگی کشکه که تا خسته شیم طلاق بگیریم&nb ...

برااینکه زیاد دروغ میگه و نمتونم اعتماد کنم بهس البته خیلی دعوا شدید شد بین خانواده ها ک کار ب اینجا رسید  پدرش ب مامانم بی احترامی کردن پدرش بددهنی کرد 

برااینکه زیاد دروغ میگه و نمتونم اعتماد کنم بهس البته خیلی دعوا شدید شد بین خانواده ها ک کار ب اینجا ...

دیگه این رو شما باید مدیریت کنین. طلاق آخرین راهه .با مشاور مشورت کن یبار دیگه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دیگه این رو شما باید مدیریت کنین. طلاق آخرین راهه .با مشاور مشورت کن یبار دیگه 

مشکل اینکه ۲۰سالمه و خیلی سخته تصمیم گیری برام مشاورم رفتم کلی خرج کردم خوب راهنمایی نکرد

مشکل اینکه ۲۰سالمه و خیلی سخته تصمیم گیری برام مشاورم رفتم کلی خرج کردم خوب راهنمایی نکرد

منظورم اینکه ی مرد چه ویژگی هایی باید داشته باشه بفهمم پشیمونه یا برا ادامه زندگی مناسبه