2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میشه بگین چکار کردین تو بارداری تا به سلامت بچه دنیا اوردینمنم ی بچه از دست دادم تو ماه های ۶ ر ...

سلام گلم تاپیک هاتون خوندم مشکل من با شما فرق میکرد. من با سختی های بسیار زیاد دفعه دوم بچه م به دنیا اومد ولی به قدری سختی و استرس کشیدم که قابل وصف نیست. هنوزم بعد از چند سال مرور دوران بارداری برام زجرآور. انشالله خدا خودش کمکت کنه

منم به جنین خون نمیرسید جفت نارسایی داشت شریان نافی ابسنت شده بود و اب دور بچه به شدت کاهش پیدا کرد

ببینید اول اینکه هم از لحاظ جسمی و هم روحی باید خیلی خودتونو آماده کنید من که خیلی سختی کشیدم جوری که هیچ وقت فراموش نمی کنم من شرایطم این بود جفت خوب کار نمی کرد و آب دور جنین کاهش پیدا می کرد. خب به محض اینکه آزمایشم مثبت شد دکتر برام هپارین نوشت روزی دو بار خودم تو خونه تزریق می کردم. و چون پرخطر هستیم بیشتر از بقیه باید کنترل بشیم. من زود زود سونو میرفتم تا بفهمم کی آب شروع به کم شدن میشه. از ماه ۵ این اتفاق شروع شد یک دفعه آب از ۱۰ شده بود ۷. سریع بیمارستان بستری شدم روزی ۶ بار سرم و از این ماه به جای دو تا هپارین ۴ تا هپارین تزریق می کردم. مایعات فراوون باید استفاده می کردم. دایم آبمیوه میخوردم. آب هندونه. آب لبو. آب هویج. میوه های قرمز و روزی یک بار NST، هفته ای ۲ بار سونو. و تا ماه آخر تمام این شرایط مزخرف بود. دیگه رگی باقی نمونده بود. جوری بود که رگ هام پاره شده بود و دیگه جوابگو نبودند. از نظر جسمی و روحی داغون. و بعد از زایمان عوارض داروها تا مدت ها باهم بود. خلاصه باید سختی زیادی طی کنید.

خداروشکر جواب سختی ها رو گرفتی

اسم دکترتون چی بود؟

منم ماه هفت بارداری بودم ی دفعه اب دور بچه از ۱۲ اومد روی ۵ بچه من ایوجی ار شد اخرشم از دست دادم

بچه شما موقع تولد وزنش خوب بود به موقع به دنیا اومد

خداروشکر جواب سختی ها رو گرفتی اسم دکترتون چی بود؟منم ماه هفت بارداری بودم ی دفعه اب دور بچه از ۱۲ ا ...

شما کدوم شهر هستید؟ من هم بچه اولم iugr شد برای همین به محض فهمیدن بارداری باید هپارین بزنی. هپارین به خونرسانی کمک میکنه. و برای کم شدن آب دور جنین باید سرم بزنی و مایعات فراوان بخوری. ولی به محض کم شدن آب سریع درمان شروع کن سرم بزن. مدام حرکات بچه رو چک کن. بقیه دو ماه یبار سونو میدند تو باید بستری بشی و هفته ای یک بار تا دوبار سونو بدی. مدام باید خونرسانی به جنین چک بشه. کلا باید بستری بشی و تحت نظر. خداروشکر وزنش بد نبود.

شما کدوم شهر هستید؟ من هم بچه اولم iugr شد برای همین به محض فهمیدن بارداری باید هپارین بزنی. هپارین ...

من زنجانم و با اینکه بستری بودم علاوه براین مشکلات پره کلمسی هم شدم چون جفت مشکل داشت نتونستن کاری بکنن و بچه نارس به دنیا اومد نموند