سلام خانوما من دو ماهه نامزد کردم بعد قراره این روزا عیدیامو بیارن خواهرشوهرمم میاد منم باید داداشمو دعوت کنم از یه طرفی اگه دعوت نکنم بد میشه از طرفی هم نمیخام داداشمو زن داداشم وسایلی که برام گرفتنو ببینن چون باز شروع میکنه غیر مستقیم که برای من هیچ کاری نکردین و فلان در صورتی که سه سال نامزد خونه ما بود هر کاری کردیم بعد جشن عقد من دخترعمومم عقد کرد که اونا رفته بودن از اونجا برام عکس میفرستاد برگشت گفت همه سفره انداختن من ننداختم در صورتی که ما دوبار براش عروسی گرفتیم حالا ما وضعمون در حد خانواده نامزدم اینا نبود اینا خیلی ریخت و پاش دارن البته ما هم سعی میکنیم دو قدممیان یه قدم جلو بزاریم حالا چیکار کنم دعوت کنم نکنم😕
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بگو مگر من مسول ازدواج تو هستم بگد مامانم برای بچه های اونا طلا برده حالا اونام میخوان برای من جبارا نن خیلی زنداداش حسوده ولی معنی داره این حرف رو ب اونا بگه شاید اون زمان وضع مالی دایش خوب نبود ازش بدم اومد
نه کوتاهی نکردیم دوبار عروسی گرفتیم یبار شهرستان خودشون یبار شهر خودمون شب حنا هم گرفتیم سه سال همه خرجش با ما بود برای داداشم حتی حلقه همنگرفت در صورتی که مثلا خانواده نامزدم عیدی برام گرفتن منم شلوار پیراهن و کفش گرفتم عیدی برا پسرشون ولی خیلی متوقع و پرروئه
باید دعوت کنید. اگه دعوت نکنید باهاتون بد میشه و حق داره. خب شاید واقعا براش کم گذاشتید. مثلا چرا عموهات بهت طلا دادت به اون ندادن؟؟ در صورتی که عموی برادرت و دایی خودشه. حتما یک چیزی هست که میگه بنده خدا. من کلا مخالف فرق گذاشتن هستم.
به اون پول دادن مثلا میگم برای من ۲۰۰ تومن طلا گرفتن اینکه میگم طلا فک نکنین زیاد دادن مثلا پلاک ۱۵۰ ۲۰۰ تومنی دادن بهم به اونم اونقد دادن که رفت باهاش یک جا طلا گرفت ولی اونا هیچ کاری نکردن حتی حلقه هم نگرفتن برا داماد