2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مگر من مسول ازدواج تو هستم بگد مامانم برای بچه های اونا طلا برده حالا اونام میخوان برای من جبارا نن خیلی زنداداش حسوده ولی معنی داره این حرف رو ب اونا بگه شاید اون زمان وضع مالی دایش خوب نبود ازش بدم اومد
نه کوتاهی نکردیم دوبار عروسی گرفتیم یبار شهرستان خودشون یبار شهر خودمون شب حنا هم گرفتیم سه سال همه خرجش با ما بود برای داداشم حتی حلقه هم‌نگرفت در صورتی که مثلا خانواده نامزدم عیدی برام گرفتن منم شلوار پیراهن و کفش گرفتم عیدی برا پسرشون ولی خیلی متوقع و پرروئه
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
سارا منم همینو میگم انرژی منفی از یه طرفم نمیدونم به چه بهانه ای دعوت نکنم اینا خیلی خرج کردن ۱۰۰درصد عروسمون یه چیزی میگه
پس کلا مشکل از خودته. که به همه چیز بقیه نظر داری فک میکنی بقیه ام انطوری هستن ادما خودشون هرجورند فک میکنن بقیه ام اونجورند
اگر جرات حرف زدن ندارید دست کم برای انهایی که حرف ناحق میزنند دست نزن!!!!!!
باید دعوت کنید. اگه دعوت نکنید باهاتون بد میشه و حق داره. خب شاید واقعا براش کم گذاشتید. مثلا چرا عموهات بهت طلا دادت به اون ندادن؟؟ در صورتی که عموی برادرت و دایی خودشه. حتما یک چیزی هست که میگه بنده خدا. من کلا مخالف فرق گذاشتن هستم.
به اون پول دادن مثلا میگم برای من ۲۰۰ تومن طلا گرفتن اینکه میگم طلا فک نکنین زیاد دادن مثلا پلاک ۱۵۰ ۲۰۰ تومنی دادن بهم به اونم اونقد دادن که رفت باهاش یک جا طلا گرفت ولی اونا هیچ کاری نکردن حتی حلقه هم نگرفتن برا داماد