سلام خانوما من دو ماهه نامزد کردم بعد قراره این روزا عیدیامو بیارن خواهرشوهرمم میاد منم باید داداشمو دعوت کنم از یه طرفی اگه دعوت نکنم بد میشه از طرفی هم نمیخام داداشمو زن داداشم وسایلی که برام گرفتنو ببینن چون باز شروع میکنه غیر مستقیم که برای من هیچ کاری نکردین و فلان در صورتی که سه سال نامزد خونه ما بود هر کاری کردیم بعد جشن عقد من دخترعمومم عقد کرد که اونا رفته بودن از اونجا برام عکس میفرستاد برگشت گفت همه سفره انداختن من ننداختم در صورتی که ما دوبار براش عروسی گرفتیم حالا ما وضعمون در حد خانواده نامزدم اینا نبود اینا خیلی ریخت و پاش دارن البته ما هم سعی میکنیم دو قدممیان یه قدم جلو بزاریم حالا چیکار کنم دعوت کنم نکنم😕
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
عزیز دعوت نکنی خیلی کار زشتی کردی دفعه بعد حرف زد بگو هر کی قد جیبش خرج میکنه اگه کمتر خرج شده دلیل بر بدی طرف یا به قصد بی احترامی نبوده اونچه که در توان بوده اتفاق افتاده
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مثل زن داداش من همیشه مقایسه میکنه باور کن هرسری خونه هرکدوممون میاد تا یکهفته بعدش با داداشم قهره و دعوا داره که فلانی اینو داره ما نداریم حالا خودشونم خونه ازخودشون و زندگی خوبی دارن ولی کلا اخلاقش اینه
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ب نظر من دعوت کن اگه حرفی زد هیچی نگو.شاید به دلش بیاد. فقط بگو اینارو خانواده نامزدمگرفتن،پدرمادرم ک نگرفتن که بخان بین ماها فرق بذارن جلوش خیلی از کادوهات تعریف نکن و.. شاید واسه همه مون این جور سوئ تفاهم ها به وجود بیاد ک واسه ما کم کاری کردن ولی واسه بقیه خاهربرادرا سنگ تموم گذاشتن.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))