2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
اخه الان همه حرفه ایی ها اینجپرن یهو من بگم میخوام بیام پیش خودتون اونوخ هزینش فک کنم خیییلی بشه چون ...

عزیزم‌میگم که سالن برو حتما نباید خیلی معروف باشه پیجش رو ببین اصلا قبلش مشتری داشت برو حضوری نمونه کارش رو ببین 

قبلش بپرس موقع آموزش یهو چندتا هنرجو روی سر یک نفر نباشین .هر مدل نهایت دوتا هنرجو کارش رو انجام بده 

بعد یک سال و نیم‌ سالن زد خداروشکر الان هنرجوهم داره.چون واقعا کم نمیذاره خودش زخم خوردس  هنرج ...

اخه میدونی میترسم برم بگم میخوام پیشتون چند ماه باشم برا اموزش بگه ک چند ماه هزینش خیلی زیاده یا نمیدونم اینجوره شاید بری پیشش مثلا دوره چند روزه بعد پیش خودش مشغول شی رایگان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی میترسم برم بگم میخوام پیشتون چند ماه باشم برا اموزش بگه ک چند ماه هزینش خیلی زیاده یا نمی ...

تو نگو چندماه برو اول چندین جا شرایط کلاس و آموزشش رو بپرس حسابی تحقیق کن‌

تو نگو چندماه برو اول چندین جا شرایط کلاس و آموزشش رو بپرس حسابی تحقیق کن‌

بعد اگه همینجور گفتن چند روزس چی اگه همشون اونجور گفتن اونوخ چی بگم

نیستن اونجوری چون واقعا تو چند روز رنگ یاد نمیگیری  بلاخره جاهایی هستن وجدان‌کاری داشته باشن&n ...

باشه عزیزم بخدا انگار خدا شمارو گذاشت جلو راهم چون واقعا منم تجربه ندارم جسارتا خواهرتون سالن برا خودشه یا نه مستاجره وااینکه هرچند وقت یکبار میرن برا اپدیت

عزیزم تو برو جستجو و تحقیقت رو انجام بده .ببین چیا بهت میگن چه قیمت هست آموزششون خواستی باز اینجا بگ ...

باشه مرسی عزیزم بس هروقت به مشکل خوردم باز میام میپرسم ازتون مرسی و یه سوال من چون بچه کوچیک دارم بنظرت میشه مثلا فقط دوبار تو هفته کار کنم بعده اینکه حرفه ایی شدم

باشه عزیزم بخدا انگار خدا شمارو گذاشت جلو راهم چون واقعا منم تجربه ندارم جسارتا خواهرتون سالن برا خو ...

لطف داری عزیزم.من چون دیدم چه شبایی خواهرم گریه میکرد میگفت گول خوردم پولم حیف شد.توهم مثل خواهرمی اصلا نمیخوام اذیت بشی و ناامید تو راه آموزش

خواهر من الان مستاجره .آپدیت فکر کنم آذر پارسال یا دی بود

دیگه مدام آپدیت نمیخوای که اگر جای خوبی یاد بگیری

باشه مرسی عزیزم بس هروقت به مشکل خوردم باز میام میپرسم ازتون مرسی و یه سوال من چون بچه کوچیک دارم بن ...

حتما میشه 

درسته سخته اما میشه شک نکن توکل کن به خدا و مطمئن باش حرفه ای میشی 

لطف داری عزیزم.من چون دیدم چه شبایی خواهرم گریه میکرد میگفت گول خوردم پولم حیف شد.توهم مثل خواهرمی ا ...

خدا خیرت بده عزیزم هرچی میخوای بهت بده منم ادمیم که زود ناامید میشم یکمم پول قراره وام بگیرم همش میترسیدم که خدایا نکنه اینو بدم چیزی یاد نگیرم همش از دستم بره چند روزه فقط دارم تاپیک میزنم بلکه یکی باشه راهنماییم کنه تااینکه خداشمارو گذاشت جلو راهم

حتما میشه  درسته سخته اما میشه شک نکن توکل کن به خدا و مطمئن باش حرفه ای میشی

مرسی عزیزم امیدوارم مطمئنم هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه توکل به خدا که منم بتونم تو این راه کم نیارم

خدا خیرت بده عزیزم هرچی میخوای بهت بده منم ادمیم که زود ناامید میشم یکمم پول قراره وام بگیرم همش میت ...

قربونت عزیزم خوشحالم که تونستم راهنماییت کنم ان شاالله که بهترین ها برات اتفاق میفته 

قربونت عزیزم خوشحالم که تونستم راهنماییت کنم ان شاالله که بهترین ها برات اتفاق میفته 

خیییلی ممنونتم فقط خداکنه پیدا بشه جایی که بتونم برم پیششون برااموزش😘😘😘😘