2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط جایی برو که زود کلاست رو تموم نکنه که از رنگ چیزی یاد نمیگیری

الان همین اموزشگاه تو زنجان مثلا ۶ماه طول میکشه ولی میاد درسشو میده میره دیه بقیش با خودته مدل بیاری و اینا

الان خواهرشما حرفه ایی شده؟

خواهر من الان‌هم سالن داره هم هنرجو اما از خیلی از رنگ کارای حرفه ای زخم خورد چون تجربه نداشت و کلی پولش رو ریخت دور.

فکر میکرد با کلاسای چند روزه میتونه چیزی یاد بگیره.نمیخوام‌اسمی ازشون ببرم‌اما اگر اسمشون رو میگفتم میدیدی چقدر پول از هنرجو میگیرن و چیزی یاد نمیدن در واقع تو چند جلسه که نمیشه طرف حرفه ای بشه آخه

الان همین اموزشگاه تو زنجان مثلا ۶ماه طول میکشه ولی میاد درسشو میده میره دیه بقیش با خودته مدل بیاری ...

میگم که برو سالن.سالن مشتری داره خیلی درگیر مدل نمیشی 

اکثر آموزشگاه ها آپدیت شده هم نیستن 

خواهر من الان‌هم سالن داره هم هنرجو اما از خیلی از رنگ کارای حرفه ای زخم خورد چون تجربه نداشت و کلی ...

واای چه بد خدا خیرت بده منم یکم راهنمایی کن خواهرت تو چند سال تونس به درامد برسه چند سال تو سالن کسه دیه کار کرد

میگم که برو سالن.سالن مشتری داره خیلی درگیر مدل نمیشی  اکثر آموزشگاه ها آپدیت شده هم نیستن&nbs ...

اره این اموزشگاه خییلی مزخرفه یعنی باهاش اصلا به درامد نمیرسی

واای چه بد خدا خیرت بده منم یکم راهنمایی کن خواهرت تو چند سال تونس به درامد برسه چند سال تو سالن کسه ...

ببین عزیزم خواهرم‌۶ ماه یه آموزشگاه بود.بعد رفت یه دوره ۵ روزه .بعد یه ماه رفت یه آموزشگاه دیگه .بعد کلاسای سه روزه رنگکار دیگه رفت بعد کلی هزینه کرد پکیج رنگ کار معروف دیگه رو خرید.تو همین زمان پکیج یکی دیگه رو خرید .دوباره دوروزه حضوری رفت

چون از اول تجربه نداشت از کسی هم راهنمایی رفت خیلی اذیت شد به خدا داشت افسردگی میگرفت

آخه آموزشگاه اول اصلا آپدیت شده نبود.مدل هم سخت پیدا میشد 

کلاسای چند روزه هم مثلا ۵تا هنرجو سر یه مدل بودن چیزی یاد نمیگرفت

ببین عزیزم خواهرم‌۶ ماه یه آموزشگاه بود.بعد رفت یه دوره ۵ روزه .بعد یه ماه رفت یه آموزشگاه دیگه .بعد ...

اخه الان همه حرفه ایی ها اینجپرن یهو من بگم میخوام بیام پیش خودتون اونوخ هزینش فک کنم خیییلی بشه چون یهو برا ۱۰روز ۲۰,تومن میگیرن

بعد یک سال و نیم‌ سالن زد خداروشکر الان هنرجوهم داره.چون واقعا کم نمیذاره خودش زخم خوردس 

هنرجوهاش چندماه چندماه پیشش میمونن.

تو هم برو یادبگیر وقتی حرفه ای شدی برو سالن های دیگه وردست رنگکار باش حتی شده چندماه رایگان.یا با حقوق کم 

بعد مدل بزن فقط هزینه مواد .پیج داشته باش بعد برو به عنوان رنگکار حرفه ای تو هرسالنی که نیرو خواست مشغول شو