2777
2789

بیشتر از یه ماهه اومدم خونه پدرم

همسرم نه زنگ نه پیام هیچی نداده

فقط پدرم با خودش و مادرش حرف زد قرار جدایی گذاشتن و وکیل داره کاراشو انجام میده توافقی تموم شه تا ۴۰ روز دیگه تمومه…

همسایه روبروم باهام تماس گرفت وقتی متوجه شد داریم جدا میشیم

امروز با همسرم حرف زد که چرا بچه بازی میکنین؟

میگه همسرم یه سره گریه میکرد…و چیزی هم نمی گفت…

هم من خیلی خسته ام و هم همسرم….

همسرم میگفته بهش که باهم اختلاف داریم…

من خودم به شخصه مشکلی ندارم با وجود اینکه کلی مشاوره رفتیم این بار هم بریم….

اما همسرم میگه فایده نداره…

بچه هم نداریم

و همسرم۴۰سال و من ۲۷سالمه

مشکل من باهاش بی اعتمادبودنش بهم و سردیشه

مشکل اونم باهام اینه که بهم اعتماد نداره و مالشو از بی اعتمادی نمیتونه به اسمش نگه داره….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گذشتگان اتفاقی افتاده ک باعث بی اعتمادی شده؟؟؟

نه اتفاقی نیفتاده به نظرم….

خودش ذهنی یکم درگیری داره با خودش…

از من چیزی ندیده تاحالا….

فقط استدلالش اینه که چون تو بهم گفتی قبلا ها ماشینت خوبه و سنت زیاده یا کنار چشم چروک افتادپس تو منو به خاطر موقعیتم خواستی نه خودم

درصورتیکه به عنوان یه شخص وضعی مالی متوسط و معمولی داره و حقیقت امر این نیست واقعا

ینی توفع داری ب نامت بزنه ؟ یا نه کلا میگه ندارم و داره؟

نه من که چیزی تاحالا بهش نگفتم

خودش میترسه…که شاید مهریمو بگیرم

در صورتیکه اصا من ادم مادی حداقل به نظر خودم نیستم

و مشکل من بی اعتمادی و سردیشه

نه خرج و مخارج یا حتی انتقال اموالش

نه من که چیزی تاحالا بهش نگفتم خودش میترسه…که شاید مهریمو بگیرم در صورتیکه اصا من ادم مادی حداقل ب ...

وا چشه واقعا...اگه زندگی روال باشه ادم اصلا ب مهر و طلاق فکر نمیکنه ک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اره به شدت میترسه و شب ها خوابش میزون نیست دلم براش میسوزه بخدا….دست خودش نیست و داره عذاب میکشه

کاش درمانش میکردی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اره به نام مادر و خواهرش حتی کارتخوان مغازشم به نام مادرشه

خب این مشکل بزرگیه... عمر دست خداست ولی یه روز نباشه باید دست از پا درازتر برگردی پیش پدر و مادرت....؟ الان بچه نداری....برگردی یه بچه هم دامنت میزاره..اون بچه پشتوانه مالی میخواد... 

کاش درمانش میکردی

خیلی دوست دارم…

اما منم خسته شدم….چقدر غمخوارش باشم….بغض می کنم یادش میفتم….خیلی بی پناهه….اما خودش مقاومت داره برای درمان….تلاش یه طرفه من فایده نداره