2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم من

131 بازدید | 3 پست

خونه پدر شوهر که جایی برای رفتن ندارمخونه پدر خودم هم بعد چند هفته از سر ناچاری و دلتنگی بچه میرم .

من و ‌که می بینند با هم دعوا می کنند فحش میدن. اعصاب خورد کنی می کنند که برم 

امروز که رفتم ناهار عمدا کم پختن .شام هم اونقدر لفت دادن .و داد و هوار که پاشدم اومدم

یه بار شوهرم اونجا چای نخورده حالا سام بماند .میرم اونجا می بینم لیوان ها کثیف .سینی رنگ زرد حال بهم زن .بالشت و پشتی کثیف افتضاح .نمی دونن از صلح تا شب چی کار می کنند .به جای دعوا اونا رو تمیز کنید

هیچ وقت هم میوه ندارن .نه اینکه پول نداشته باشند نه .نمی خرند .دایم در حال بحث با همه ن

امروز بدون خداحافظی اومدم گفتم اگه باز اومدم لعنت به من .دخترم هم گریه که می خوان بمونم ...

خواهر برادر نداری 

دوست 

خواهرشوهر برادر شوهر

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
خواهر برادر نداری  دوست  خواهرشوهر برادر شوهر

خواهر دارم شوهرش راضی نیست بری خونه ش 

برادر ندارم خواهرشوهر ندارم برادرشوهر هم جا ی باهام قطع رابطه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر دارم شوهرش راضی نیست بری خونه ش  برادر ندارم خواهرشوهر ندارم برادرشوهر هم جا ی باهام قطع ...

چ میشه کرد ی جوری عادت کن 

منم دورم از شهر خانواده خودمو شوهرم هیجا نمیرم پوسیدم دیگه ولی چیکار کنم

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️