2777
2789
عنوان

مهمونی

913 بازدید | 48 پست

مهمونی در پیش دارم

حدودا ۲۰ نفر

به نظرتون بیشتر فینگر فود و غذاهای حاضری باشه بهتره یا دو مدل خورشت ؟

من خودم ترجیح میدم پذیرایی با غذاهای سبک و خوشگل  باشه تا غذاهای خورشتی که خودمم درست میکنم

نظر شما چیه ؟

مثلا یه سوپ با چند مدل فینگر فود و سالاد

یا زرشک پلو و قرمه سبزی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه غذای اصلی با گوشت سفید

اگر شد یکی هم با گوشت قرمز

بقیه دورچین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بستگی به مناسبت دورهمی داره مثلا اگر جشن تولد هست فینگر فود ولی اگر مهمونی دوره ای هست زرشک پلو و قورمه بهتره البته این نظر منه

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه سوپ 

یه خورشت

یه سالاد رو داشته باش

بعد به عنوان فینگر فود تارت الویه تارت کشک بادمجون پیراشکی پیتزا  و....درست کن

البته بستگی به مهمونات داره

اگه سن بالا و سنتی هستن همون بچسب به غذاهای اصلی 

ولی اگه قرتی و جوون موون هستن فینگز فود اینا خوبه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بمنم کمک کنید مهمونی دارم 8نفریم اولین باره میخان دعوت کنم خیلی مهمن برام 

غذای اصلی چلو گوشت هست و سالاد اندونزی 

دیگه چی درست کنم بگید لطفا

1401/6/2از امروز شروع میکنم به سنگ نوردی و شنا تا مدرکمو بگیرم

سمت ما مردا به ژله و دسر و اینا میگن غذاهای زنونه😑

البته دولپی هم مبخورنا

فقط مسخره کردنسون باید باشه😬

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

به نظرم کسی که برا بیست نفر دو‌نوع غذا درست کنه خیلی زرنگه اخه من چند هفته پیش مرغ شکم پر خواستم برا شونزده نفر درست کنم. فقط تونستم ی سالاد فصل و سیب زمینی سرخی هم برا کنارش بزارم. چجور وقت میشه دو مدل غذا واقعا