2777
عنوان

طلاق توافقی

156 بازدید | 14 پست

بعد ۵ سال زندگی مشترک بعد اینهمه اذیت هاش 

دست بزنش .معتاد بودنش(ترامادول متادون گل حشیش) 

مریضی اعصاب داشتنش(سابقه۳ بار خودکشی و ۱ بار تشکیل پرونده تو بیمارستان روانی روزبه)

سرکار نرفتنش .خرجیو خانوادم بدن.خونه پدرم بشینم .

داریم جدا میشیم.برداشته میگ من از اولم تورو نمیخواستم حالمو بد میکنی حالم داره ازت بهم میخوره.قرار شده مهریمو بذل کنم ینی نگهش دارم یه زمانی لازم شد اجراش بزارم.حضانت کامل دخترم ک نبینتش(اخه میگ دخترمو خوشش نمیاد ازش ک ببینتش ۱ ونیم سالشه طفل معصومم) ماهی ۵ تومنم خرجیه دخترمو بده.همه رو قبول کرده میگ فقط برو 

دارم میسوزم اینهمه زحمتشو کشیدم اینجوری جواب زحماتمه.

خانوادشم میگن ب ما ربطی نداره میخواستی شوهر نکنی😐🤦‍♀️

دخترمو میخواستم سقط کنم ناخواسته باردار شدم .همین حیوونا اومدن پادرمیونی ک سقطش نکن بدبختمون کردن.دومیم ناخواسته باردار شدم سریع تا قبل اینکه بفهمن تو خفا سقطش کردم سرگذشتش نشه مصه دختر من.

مادرشوهرمم میگفت حضانت دخترتو قبول نمیکنم 

اگر بدیش من پول پیشم ۱۰۰ ملیونه میفروشمش ۳۰۰ ملیون

پول پیشمو میکنم ۴۰۰ ملیون .همچین ادمایی هستن واقعا اینکارو میکنن.۲۱ سالمه .۱۶ سالگی ازدواج کردم.بچه بودم نفهم بودم نمیفهمیدم اصلا.الان کل خانوادم پشتمن چه مالی چه عاطفی همه جوره .فقط غصه میخورم ک اینهمه جووونی بچگیم همه زندگیمو گذاشتم پاش اخر سر باهام اینجوری کنه .من خیلی بدبخت و بیچارم شانسم این شد.قسم خوردم دیگ ازدواج نکنم‌ دخترمو بزرگ کنم .از همه مردا متنفرم ب هیچکس دیگ نمیتونم اعتماد و اطمینان کنم 

پناه مامان  دخترم 🫀❤💋😍مرسی ک  بدنیا اومدی زندگیمو قشنگ کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به دلت آرامش بده

دعا میکنم بهترین ها رو برای تو ودخترت رقم بزنه خدای مهربونم

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

عزیزم تو خیلی قوی هستی بهت افتخار میکنم ،خیلی خوبه که دخترت تو رو داره و خیلی خوبه ک میخای وقت و انرژیت و برای تربیت کردنش بزاری ولی تو الن تازه اول زندگیت هست،اول جوونی و کلی تجربه های مختلف دیگه 

تو میتونی کلی نجربه خفن دیگ بدست بیاری پس زندگی گذشتتو فراموش کن و رو به جلو قوی تر ادامه بده هم برا خودت هم دخترت❤️🌱

یعنی دختر تورو میفروشه؟؟؟؟یاخدا اینارو ازکجا پیدا کردی

رفیق شوهرخواهرم بود .خیلی اولش خوب بود عقد کردیم خودشو یهو نشون داد

عزیزم تو خیلی قوی هستی بهت افتخار میکنم ،خیلی خوبه که دخترت تو رو داره و خیلی خوبه ک میخای وقت و انر ...

ممنون عزیزم❤️

منم تقریبا شرایطم اینجوری شده،فقط بچه ندارم.منم بعد ۸سال میگه نمیخوامت برو

واقعا ما زنا چرا اینجوری هستیم 

انقدر بدبختیم ب حق و حقوقمون نمیرسیم

عزیزم تو نباختی اون باخته آزادیت مبارکه از درد دلش اینجور گفته تو زن قوی هستی که تونستی با ابن موجود ...

همین درد دلش منو خیلی سوزوند من دیگ سرپا نمیشم .کمرمو شکوند .با ۲۱ سال سن زندگییم داغون شد

همین درد دلش منو خیلی سوزوند من دیگ سرپا نمیشم .کمرمو شکوند .با ۲۱ سال سن زندگییم داغون شد

نه آنقدر نا امید نباش اول راهی پر از امید و روشنایی ی همراه زیبا داری که بهت انگیزه میده ی دختر دلسوز به خاطر اون و خودت قوی باش آخرش قشنگه شک نکن