2777
2789
عنوان

سرطان تیروئید پاپیلاری در 22سالگی

9443 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من سه روزه عمل برداشت تیرویید انجام دادم الان اصلا گردنمو نمیتونم تکون بدم دو سه هفته دیگه هم باید ید بگیرم چون غدد لنفاوی گردنم درگیر بود الان بیش تر از همه نگران بازگشت بیماری هستم کسی از شما دوستان هست که کاملا خوب شده باشه بعد از مراحل بیماری 

من خیلی میترسم حس میکنم این اینده ای ندارم دائم غصه میخورم وگریه میکنم 

شیرازیم 

تو فامیل کسو داشتین که کاملا خوب شده باشه؟😔

بله خواهر زنداییم.اول نصفش رو در اوورد دو سال بعدش همه رو.الان سالهاست که ید میگیره و سالمه سالمه.ات ...

وااای  همش دعا میکنم برنگرده خیلی میترسم من تازه داشتم دانشگاه میرفتم تازه داشتم معنی خوشی مبچشیدم یهو همچین چیزی اتفاق افتاد مامان وبابام داغونن 

کار از دستمون بر نمیاد همش دنبال کسایی میگردم که مثل خودم بودن ببینم بیماریشون برگشته یا نه 

کاش دیگه نیاد سراغم کاش ...

من اتفاقی فهمیدم زیر گوشم ورم داره. داشتم سلفی میگرفتم رفتم دکتر سریع گفتن باید عمل شم وید بگیرم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از قابل درمان ترین سرطانه این نوع نگران نباش عزیزم،مامان منم پارسال ۵تیر عمل کرد الانم کاملا خوب ...

خداروشکررر ایشالا دیگه تا ابد سراغشون نیاد هیچ بیماری مرسی از دلداریتون❤️

خداروشکررر ایشالا دیگه تا ابد سراغشون نیاد هیچ بیماری مرسی از دلداریتون❤️

اسی برات آرزوی سلامتی دارم. من مشکل تیروئید دارم دکترم گفت ندوله مهم نیست اومدم اینجا همه تاپیکارو گشتم تیروئید بیماریه که با عمل خوب میشه دیگه بازگشت نداره اصلا غصه نخور فقط یه چیزی زیر گوش شما ورم داشت یعنی غدد لنفاویت بود؟ آخه منم دو طرف زیر گوشم یه چیزی حس میکنم که گاهی دردناکم هست چند ماهه ..‌. تو این مدت من سونو تیروئید رفتم دکتر رفتم ولی در مورد اون چیزی نگفت

امیداورم به حق ماه محرم خوب خوب شی. پیشنهاد میکنم تو گوگل مصاحبه خانم مهرزاد دولتی بخونی ایشون هم تیروئید بدخیم داشتند بااینکه این بیماری بیست سال بعد عمل برگشت بازم خوب شد فقط بخاطر دخترش. شما سنی نداری. یکم زمان میبره تا باور کنی خوب شدی چون اسم این بیماری ترسناکه. بهت قول میدم خوب میشی و ازدواج میکنی هیچ مشکلی نداری فقط باید به قرص لووتیروکسین صبح ناشتا بخوری آیا این سخته؟ 

و خدایی که به شدت کافیست
امیداورم به حق ماه محرم خوب خوب شی. پیشنهاد میکنم تو گوگل مصاحبه خانم مهرزاد دولتی بخونی ایشون هم تی ...

مرسی از دل پاک ومهربونتون چه دعا های قشنگی ❤️

من واقعاً حساس وترسو هستم واسه همین شرایطو برای خودم وبقیه سخت میکنم ....

میدونید همین یه ویژگیه بده برام

حتما مصاحبشونو میخونم 

مرسی عزیزممممم 🌹🌹🌹

بله خواهر زنداییم.اول نصفش رو در اوورد دو سال بعدش همه رو.الان سالهاست که ید میگیره و سالمه سالمه.ات ...

سلام عزیزم ..خواهر زندانیتون چند سالشون هست ؟مادرم ۶۶سالشونه همین بیماری دارن قرار هست جراحی بشه خیلی میترسم ونگرانم...

وااای همش دعا میکنم برنگرده خیلی میترسم من تازه داشتم دانشگاه میرفتم تازه داشتم معنی خوشی مبچشیدم ی ...

خوب میشن عزیزم عمر دست خداست شاید این اتفاق براتون افتاده که باعث بشه قویتر بشین ایشالا سالیان سال زندگی میکنید مادرمنم پاپیلاری داره هنوز جراحی نشده خودش نمیدونه تنها کسی که فعلا خبر داره منم یک هفته است دارم تنهایی بارشو به دوش میکشم صدام در نمیاد ولی بازم امیدم بخداست من خیلی به مادرم وابسته هستم شماهم نگران نباش اصلا فکر کن هیچوقت همچین بیماری نداشتی یکم سخته ولی قوی باش پرقدرت به زندگی ادامه بده.....

یکی از قابل درمان ترین سرطانه این نوع نگران نباش عزیزم،مامان منم پارسال ۵تیر عمل کرد الانم کاملا خوب ...

سلام عزیزم مادرتون چندسالشون هست؟ایشالاهمیشه سلامت باشن مادرمنم این بیماری داره قراره جراحی بشه ۶۶سالشون هست