2777
2789
عنوان

سرطان تیروئید پاپیلاری در 22سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 9442 بازدید | 26 پست
وااای همش دعا میکنم برنگرده خیلی میترسم من تازه داشتم دانشگاه میرفتم تازه داشتم معنی خوشی مبچشیدم ی ...

عزیزم علائمتون چی بود که متوجه شدین بیمارهستین؟توده چند سانتی متربود؟بیماری قابل درمان زود خوب میشی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید مادرتون ید هم گرفتن ؟

سلام نه اگه بدخیم باشه به ید نیاز داره مال مادرم گفت فعلا خوش خیمه ولی معلوم نیس تا کی خوش خیم بمونه ماهم عمل کردیم 

لایک نکن پدر بیامرز
خب پاپیلاری که کلا به معنی ندول بدخیم هست ، خوش خیم که نیازی به جراحی نداره !!

عزیزم رفتیم نمونه برداری جواب پاتو لوژی رو بردیم فوق تخصص غدد گف فعلا خوش خیمه نمیدونیم تا یه هفته یه ماه یا یه سال اینجوریه بعدش تغییر ماهیت میده صد درصد تمام غده تیروییدشو جراح کمپلت برداشت گفت احتمال برگشتش بالاس اگه فقط ندولا رو  بردارم

لایک نکن پدر بیامرز

سلام عزیزم خوبین وقتتون بخیر ، الان داشتم گوگل رو میخوندم پیام شما رو دیدم. من قراره برم جراحی کامل تیرویید و جواب نمونه پاپیلاری تیرویید دراومده، میشه لطفاً از تجربیاتت بهم بگی ؟ بیماری چطوریه بعد عمل چقدر طول می‌کشه بهبودی ید درمانی چطوری هست بعدش حال  انرژی قدرت آدم چطوریه آیا بیماری بازگشت داره یا نه ، خیلی لطف میکنی ببخشید هرچی تجربه در ابن زمینه داشته باشی خیلی ممنونت میشم اگه بگی💖

سلام عزیزم خوبین وقتتون بخیر ، الان داشتم گوگل رو میخوندم پیام شما رو دیدم. من قراره برم جراحی کامل ...

بیماری بدون درد هستش کارای درمانی و پیگیری داره اما نگران نباش درمان داره و ید درمانی هم اسونه یه چیزی مثل اب میخوری و تمام

بعد عمل هم روز اولش سخته یه کم بعدش مثل ادمای عادی هستی نگران نباش قشنگم انشالا تموم میشه و خوب میشی 

بیماری بدون درد هستش کارای درمانی و پیگیری داره اما نگران نباش درمان داره و ید درمانی هم اسونه یه چی ...

عزیزم ببخشید بعد از ید درمانی کامل درمان میشه؟ شما بالا نوشتین غدد لنفاوی درگیر بود , خاطرتون هست تا چه حد درگیر بود یا چه تعداد از غدد درگیر بود؟ 

سلام عزیزم خوبین وقتتون بخیر ، الان داشتم گوگل رو میخوندم پیام شما رو دیدم. من قراره برم جراحی کامل ...

سلام خوبین منم ندول دارم دوروز فهمیدمtr4هست هنوز نمونه برداری نکردم علایم شما چی بود