2777
2789

اقا شوهرم بچمو ورمیداره میبره پیش خواهر شوهرم و دخترش تا بهش خوش بگذره. تو خونمون تنهاس. من نمیرم خونشون چون حوصله فضولیاشونو ندارم. اونام انصافا بچمو خیلی میخان بهش میرسن. میترسم دوروز دیگه وابسته اونا شه.من تنها بمونم.  جاریم اصلا نمیزاره بچشو ببرن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز؟روزی چندساعت؟ناراحت نباش یه موقعیتیم هست که استراحت کنی و به کارات برسی.خونه ی همسایه ک نیست.خ ...

فعلا که خیلی کوچیکه هفته یه باره ولی میگه بزرگتر شه میبرم خوش بهش بگذره. تو هم دوس داری بیا دوس نداری نیا. 

ولی جاریم خیلی راحت میگه نمیبرم بچمو شوهرشم اصلا اصرار نمیکنه. ولی شوهر من که البته عاقلتر و بچه دوست تر از شوهر اونه میگه واسه خوشی بچممیبرم. یه علتشم اینه شوهرم خیلی خانودشو دوس داره ولی شوهر اون کمتر. شوهرم پیخاد دخترخواهرشوهرمو خوشحال کنه. اونم یه دختر لوسه که اگه روش بدی حس تصاحب نسبت به بچع میکنه

سلام عزیزم.اصلا فکر منفی نکن. وقتی تنهایی ریلکس کن..ورزش.استراحت.وقتی بیان   شما حوصله ات بیشتر ...

عزیزم خب میترسم خونمو نخاد اونا رو بخاد. شوهرم میگه به تو ربطی نداره بچه خودمه میبرم. 

عزیزم خب میترسم خونمو نخاد اونا رو بخاد. شوهرم میگه به تو ربطی نداره بچه خودمه میبرم. 

مگه مهر مادری الکیه.بچه فقط شب جایی نخوابه...سعی کن وقتی هست یه مادر مهربان و دلنشین باشی...حالا اگر همیشه بچسبه بهت  کلافه میشی و خسته. 

فعلا که خیلی کوچیکه هفته یه باره ولی میگه بزرگتر شه میبرم خوش بهش بگذره. تو هم دوس داری بیا دوس ندار ...

این فکرارو نکن عزیزم.بچه همیشه بچه ی توئه وهیچکس نمیتونه تصاحبش کنه.باهفته ای یه روز رفتن هیچ اتفاقی نمیفته ازالانم غصه ی آینده رو نخور.این رفت آمد واسه بچه هم خوبه.من بودم خوشحال میشدم که بچمودوس دارن یه هفته درمیون خودمم باهاشون میرفتم هرچقدکه سختم بود

فعلا که خیلی کوچیکه هفته یه باره ولی میگه بزرگتر شه میبرم خوش بهش بگذره. تو هم دوس داری بیا دوس ندار ...

الان ک بچه داری قطع رابطه خیلی اشتباهه باید بالاسر بچه ات باشی‌... برای خودت ارزش بذار با شوهرت برو با شوهرت بیا... 

به شوهرت بگو خیلی خوبه که بفکر بچه ای اما رفت و امدش باید مدیریت بشه اگر نه بچه اسیب میبینه 

کتاب زنان زیرک رو خوندی؟

در ضمن اگر تو خونه به بچه ات آزادی بدی قطعا بدون تو جایی نمیره و جلد خونه میشه

الان ک بچه داری قطع رابطه خیلی اشتباهه باید بالاسر بچه ات باشی‌... برای خودت ارزش بذار با شوهرت برو ...

نه نخوندم. میخونمش.

قطع ارتباط به خاطر دخالتاشون بوده 

فعلا که کوچیکه بعدها باید خودمم برم باهاش

نه نخوندم. میخونمش. قطع ارتباط به خاطر دخالتاشون بوده  فعلا که کوچیکه بعدها باید خودمم برم با ...

اتفاقا الان کوچیکه باید همراهش باشی... حتما رو خودت کار کن خیلیا خونواده شوهرشون دخالت میکنن ولی قطع ارتباط نمیکنن 

یه جا گفتی از روی دلسوزی هست این یعنی دشمنی ندارن فقط بلد نیستن پس شماهم باید ظرفیتت رو بالا ببری