2777
2789
عنوان

چجوری خونواده واقعیمو پیدا کنم؟

602 بازدید | 44 پست

تاپیک سرکاری نیست اگه فکر میکنن هست با احترام تاپیکمو ترک کنید.

هیچ نشونه ای ازشون ندارم.خونواده فعلیم گفتن از بیمارستان گرفتیمت مادرت خودش داد نمیخواست ترو.رفتم به همون بیمارستان آدرس چنتا مادری که تو همون روز و سال مراجعه کرده بودنو دراوردیم رفتیم دونه به دونه دم خونه هاشون با یه وکیل آشنا ولی اونا نبودن.یه چنتا شهرستان بودن ک خیلی دور بود نمیتونستم برم.الان چیکار کنم از کجا پیدا کنم از کی کمک بگیرم؟

سه سال پیش یکیو تو همین آگهی ها پیدا کردم خیلی پیگیرم بود ولی به علت مریضی سرطان درگیر شیمی درمانیه و دیگه نشد ولی خیلی شباهت داشتیم😞

کاش خدا یه نشونه میفرستاد،کاش فردا یکی زنگ میزد میگفت من مادر واقعیتم من پدر واقعیتم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بگردم..:(

الهی زودی پیدا کنیشکون و قلبت اروم بگیره عزیزم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره تماساشون و بگرد پیدا کن

شماره نبود فقط ادرس محل زندگی.

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چه سالی دنیا اومدین کدوم شهر متولدشدین

۱۳ اردیبهشت ۱۳۷۵

بیمارستان فلسفی گرگان

چطور بهت گفتن؟ کاش نمیگفتن.... این خانوادتم بالاخره کلی زحمت کشیدن برات...

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

حالا مگ این بنده خداها بدن واست ک دتبال واقعی؟؟؟ اون واقعیه نخواسته ولت کرده.این بیجاره ها زحمتتو ک ...

معلوم نیست داستان چی بوده شاید ازش دزدیدن

بالاخره حق منه بدونم کین خونوادم چ خوب چ بد

همون آگهی رو پیدا کن تماس بگیر...از خودت آگهی بزن تو اون شهرستان ها که نتونستی بری بفرست...اگه میتونی هزینه کنی از اون شهرستان ها وکیل بگیر برن دنبال اون خانواده ها ببینن خودشونن یا نه...پدر مادر الانت هیچ فامیلی یا نشونه دیگه ای ازشون نداره؟؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
تو ثبت احوال نمیتونن کمکت کنن؟

یعنی چیکار کنم؟

وکیل رفته بود ثبت احوال و بیمارستانی ک توش بدنیا اومده بودم ادرسارو دراورده بود ولی نبودن اونا

با خانواد‌ای که بزرگت کردن مشکلی داری؟

بنظرت امکانش نیست مادر واقعیت اگر پیدا بشه قبولت نکنه؟

امیدوارم که زودتر پیدا بشن

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...