2777
2789
عنوان

Seven :|

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 179 پست
@ایححححح     تاپیک ترکیددددددددددددددد وایییی @mim_min    

بخدا دیگه خسته شدم از دستشون 😒

کرم دارنننن 

نی نی یار میگه همش فحش بوده که ..

کجاش فحش بوددد 

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

اهه گلبم گرفتت به مری قول داده بودم @mim_min    

میخوام ندی😐🤣

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیگه خسته شدم از دستشون 😒 کرم دارنننن  نی نی یار میگه همش فحش بوده که .. کجاش فحش بودد ...

نی نی یارا طرف اونان میدونی که؟ 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
@beegrey     @تاول     @ریحون_هسدم_ریکوک     چرا تاپیکه ترکیدد ...

همیشههه میترکههه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وای وای  این حجم از فشار رو نمیتونم

بتوان

دویست بارم بیشتر ترکیده 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
فشار اونا رو دارم میگم  اوه دویست باااار

هعیی

تقصیررر منن نبووووددددددددددد

😒😒