2777
2789

سلام عزیزم شما سال ۹۹ باردار شده بودین و قرص اسپیرنولاکتون مصرف کرده بودین چیشد منم نمیدونستم و دکتر داده بودن ازش پرسیدم که ضررنداره گفتن نه استفاده الان توی اقدامم و لترزول با آمپول زدم از استرس دارم میمیرم فعلا قطعش کردم اما حالم خیلی بده 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم،من سقط کردم

مشکلی پیش اومد یا خودش سقط شد البته جسارت نباشه 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من نمیدونم وقتی تو اقدامین چرا دکترتون همچین دارویی داده

خیلی دکتر حاذقیه نمیدونم چرا اینکارو کرده فقد گفت حامله شدی قطع کن حالم خیلی بده اولین بار از خدا میخوام این ماه نگیره😞😞💔

مشکلی پیش اومد یا خودش سقط شد البته جسارت نباشه 

نه من خودم چون میترسیدم مشکلی پیش بیاد بر خلاف نظر پزشکم تو ۵ هفته خودخواسته سقط کردم.تازه من ۱ ماه قبل از اینکه بفهمم باردارم قطع کرده بودم مصرفشو همینجوری شانسی.ولی چون خیلی استرسی هستم نتونستم بانگه داشتن بچه ریسک کنم.نمیدونم شایدم اشتباه کردم و خیلی عجولانه تصمیم گرفتم

نه من خودم چون میترسیدم مشکلی پیش بیاد بر خلاف نظر پزشکم تو ۵ هفته خودخواسته سقط کردم.تازه من ۱ ماه ...

عزیزم 💔😢

حتما خیلیی سخت بوده جانم بی خیال انشالله که دوباره حامله شده باشین من خیلییی فشار رومه بخدا برام دعا کن عزیزم مشکلی پیش نیاد مرسی که برام وقت گذاشتی ❤️🙂

عزیزم 💔😢 حتما خیلیی سخت بوده جانم بی خیال انشالله که دوباره حامله شده باشین من خیلییی فشار رومه ب ...

استرس نداشته باش عزیزم،حتما دکترتون یه چیزی میدونسته،یا دوزش خیلی کمه،ان شالله بهترین ها برات پیش بیار،فدات عزیزم😘