2777
2789
عنوان

پیاده روی ماه چهارم بارداری

3885 بازدید | 157 پست

سلام.خوبید؟دوستان من تا هفته دیگه 16 هفته م تموم میشه.تقریبا میشه گفت ماه چهارم بارداری هستم.دیشب خونه مادرشوهرم بودیم گفت هر روز یک ساعت پیاده روی کن و ...هنوز زود نیست؟تو سایت یچیزایی خونده بودم که از هفته بیستم به بعد بریم و قبلش شاید برای طول سرویکس یا...ضرر داشته باشه.من تحرکم خیلی زیاده.ساعت خوابم هم زیاد نیست.خواستم از تجربه هاتون بدونم.ممنون

خب بستگی داره اک دکترت بهت استراحت داده حتی سرپا بودن برات غدغنه

سونوهات جفتت و سرویکست چطور بود

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز ۱ ساعت میاده رویییی🙄🙄😕😕😕😕

ن بابا انجام‌ندیا

اونایی که ماه اخرن هبچ یک ساعت پیاره روی نمیکنن چه خبره اخه

این مادر شوهرا چرا همچین میکنن دوستم ازمایش گلوکز داشت مادر شوهرش بهش گفته بود از ساعت ۶ عصر دیگه هیچی نخور حتی اب هم‌نخور تاااااا فردا صبح ساعت ۷

بدبخت داشت غش میکرد حالش خراب بود بچش تکون نمیخور از شدت ضعف

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
ببخشید ولی تف تو مدرک دکتری ک از الان میگ روزی ی ساعت پیاده روس کن.نکنیا.من تحرکم ی ذره زیاد بود ۳۲ ...

دقیقا😐 هرچیزی وفتی داره دیگه پیاده روی از ۳۵ هفته باید انجام بشه اونم ن روزی ۱ ساعت 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
ببخشید ولی تف تو مدرک دکتری ک از الان میگ روزی ی ساعت پیاده روس کن.نکنیا.من تحرکم ی ذره زیاد بود ۳۲ ...

نه دکترم نگفته.مادرشوهرم گفت.بهش توضیح دادم که خیلی خوب نیست.گفت چمیدونم خیلی به حرف دکترا گوش نده.من البته به حرفش گوش ندادم ولی خواستم بپرسم نکنه راست میگه.

هرروز ۱ ساعت میاده رویییی🙄🙄😕😕😕😕 ن بابا انجام‌ندیا اونایی که ماه اخرن هبچ یک ساعت پیاره روی ن ...

خدا ب آدم عقل داده 

عاخه هرحرفیو چراباید بدون فکر انجام داد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه دکترم نگفته.مادرشوهرم گفت.بهش توضیح دادم که خیلی خوب نیست.گفت چمیدونم خیلی به حرف دکترا گوش نده.م ...

نه بابا به حرف مادر شوهرت باشی به ۳۰ نرسیده زایمان میکنی اصلا محل نذار وافعا ادم خندش میگیره

نه دکترم نگفته.مادرشوهرم گفت.بهش توضیح دادم که خیلی خوب نیست.گفت چمیدونم خیلی به حرف دکترا گوش نده.م ...

نه اصلابحرفش گوش نکن 

همه چی برمیگرده به بدن آدم

الان پیاده روی نکنیا....

ماه اخر پیاده روی کن اگ زایمان طبیعی میخواهی بشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین روزی یک ساعت تو این هوای گرم واسع ورزشکار حرفه ایش هم خطرناکه 

به نظرم در حد ده دقیقه یا یک ربع 

اونم هفته ای دو سه بار 

اگر حس کردی زیر شکمت و کمرت درد گرفت استراحت کن 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خدا ب آدم عقل داده  عاخه هرحرفیو چراباید بدون فکر انجام داد

دقیقا اونقدر از دستش عصبی شدم که

داشت غش میکرد دوستم

ساعت ۱۱ شب اخر سر اونقدر دعواش کرد یه نیمرو و یه دونه خرما خورد صبح ۹ رفت ازمایش