2777
2789
عنوان

پیاده روی ماه چهارم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 157 پست
خب بستگی داره اک دکترت بهت استراحت داده حتی سرپا بودن برات غدغنه سونوهات جفتت و سرویکست چطور بود

نه چیزی نگفت.سرویکس هم اوکی بود.جفت هم قدامی بود.دیشب خونه شون بودم اون عادت داره روزی یک ساعت ضبح و یک ساعت عصر میره پیاده روی.گفت بیا بریم.گفتم نه هنوز خیلی زوده بخام یک ساعت راه برم.گفت من سر شوهرت روزی یک ساعت پیاده روی میکردم و زایمانم راحت بود.ولی برای برادرشوهرت خیلی سخت بود زایمانم.من البته بیست دقیقه رفتم و برگشتم.ولی گفت خوبه و..گفتم نکنه اطلاعات من غلطه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان حامله نیستم ۴۵ دقیقه بیشتر پیاده روی نمیکنم تا با چهار ماه شیکم یک ساعت پیاده روی کنی نمیدونم چرا هر کی چهار تا شیکم زاییده فکر میکنه متخصص زنان و زایمانه

دقیقا اونقدر از دستش عصبی شدم که داشت غش میکرد دوستم ساعت ۱۱ شب اخر سر اونقدر دعواش کرد یه نیمرو و ...

وای طفلکی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هرروز ۱ ساعت میاده رویییی🙄🙄😕😕😕😕 ن بابا انجام‌ندیا اونایی که ماه اخرن هبچ یک ساعت پیاره روی ن ...

واقعا.تجربه های خودشون رو میگن فقط بدون در نظر گرفتن شرایط 

وای طفلکی 

اره بخداااا

بدجور از دست مادر شوهرش عصبی شدم دختره بیچاره داشت میمرد دیگه 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
نه بابا به حرف مادر شوهرت باشی به ۳۰ نرسیده زایمان میکنی اصلا محل نذار وافعا ادم خندش میگیره

حالا هرچی میگفتم اصرار داشت درست میگه.دیگه گفتم توضیح دادن فایده نداره.باهاش رفتم 20 دقیقه و اومدم.شوهرم ماموریته و نبود .وگرنه اون حریف مامانش بود.

نه چیزی نگفت.سرویکس هم اوکی بود.جفت هم قدامی بود.دیشب خونه شون بودم اون عادت داره روزی یک ساعت ضبح و ...

مراقب باش بازم عزیزم

پیاده رویم میکنی پیاده رویت آروم باشه

نفسای عمیق باید بکشی اصلا نباید بهت فشار بیاد

زنای زمان قدیم قبل بارداری اندازه یه مرد کار میکردن هرجا میرفتن پیاده برای همین بعد بارداری بدن تواناییشو داش

اگ قبل بارداری پیاده روی و ورزش نداشتی ممکنه بدنت اصلا جواب نده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲