2777
2789

عمل بینی با این قیمت هست مگه؟

رنگ هم یاد بگیری خرید رنگ سرمایه میخواد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت با کدوم حالت خوبه؟ همون

از نظر اقتصادی میخوایی اگه رنگ یادبگیری بعد کار کنی در میاری دماغم عمل میکنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عمل بینی با این قیمت هست مگه؟ رنگ هم یاد بگیری خرید رنگ سرمایه میخواد

مگه گفت چقدر داره؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

رنگ مو یاد بگیری با درآمدت میتونی ده بار بینی جراحی کنی

اخه من فقط دوبار تو هفته میتونم برم کار کنم دخترم کوچیکه یعنی با دوبار میشه پول دراورد

مگه گفت چقدر داره؟؟

تاپیک قبلش

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اخه من فقط دوبار تو هفته میتونم برم کار کنم دخترم کوچیکه یعنی با دوبار میشه پول دراورد

الان رنگ ساده موی کوتاه ۱ تومن شده هفته دوتا رنگ ساده میشه دو تومن

تازه اکثرا موها بلنده و لایت و اینا در میارن که بیشتر درمیاد

اگه حرفه ای بشی هر رنگ مویی که انجام بدی کلی پول به جیب میزنی دو روز میتونی حداقل چهار تا رنگ کنی کم نیست درامدش البته گفتم به شرط اینکه صدتو بذاری