اگه واقعا عالی یاد بگیری تا دوسال بعد کلی پیشرفت بعدش هم عمل بینی
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
میترسم همین ۲۵دارم میترسم بزنم به کار رنگ سالن پیدا نکنم یا کسی پیشم نیاد نمیدونم موندم
دماغت خییییلی بده؟
اگه اره عمل کن
اما میتدنی تحمل کنی ریسک کن برای رنگ
ریسک کردن خیلی مواقع جوابه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
چه خبررره یه سال تو یادبگیری بعد اولش یکم ارزون بگیر مشتری جذب کنی تو ۴ ماه مشتریتو پیدا میکنی
جدی میگی یعنی سالنم پیدا میکنم ک صندلی اجاره بدن بهم اولش همون قصدم بود رنگ یاد بگیرم بعد دیدم باید صب تاشب بمونم اونجا بعد تصمیم گرفتم اکه هم صب تا شب باشه دو بار توهفته برم که بچم اذیت نشه
هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام