2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست صمیمی

263 بازدید | 2 پست

دوستان من یه سوال داشتم 

من یه دوست دارم که تقریبا با هم صمیمی هستیم ولی ایشون خیلی از جاها متوجه شدم که نسبت به من حسادت داره مثلا من با هر کی خوب میشم هی دور اون طرف رو میگیره و می‌ره سمتش در صورتی که قبل من اصلا اینحوزی نبوده یا در مورد بعضی چیزا هم بهم دورغ گفته 

حالا من یه مشکلی دارم که ایشون خیلی سعی داره بفهمه چیه و مدام دخالت می‌کنه تو این موضوع و هی سوال میپرسه و امروز گفت فلان خوابو دیدم که مشکلت اینه و... حالا منم چون در بازه ای هستم که باید رو درسم تمرکز کنم و با کار این ذهنم درگیر میشه چطور قطع ارتباط کنم ؟ کم کم یا یه دفعه بهش بگم؟ چون اکه کم کم هم بگم ممکنه دوباره همو دیدیم اوکی بشیم چون هفته ای دو بار میبینیم از طرفی نمی‌خوام جوری بگم دلش بشکنه

ببین من با دوستام یهو کات کردم دقیقا هم حسادت میکردن هم روابطم با دیگران رو متشنج میکردن ، یه چند بار زنگ زدن جوا تلفنشون رو ندادم بعد از چند وقت هم پیام دادم من شرایط ندارم ، دیگه پیله نشدن منم راحت شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان