2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://jadoyebavar.ir/فیلم-راز/

حتما این مستندو همین الان ببینین بعدش نظرتون کاملا عوض میشه 

وقت زیادیم نمیگیره یکساعتو نیمه

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
فکر کردی مشاور و روانپزشک الکیه هر جلسه کلی پول میخاد چکاریه من حتی برا خوردنم پول پیدا نمیکنم از گج ...

مشاور و روانشناس گرون در میاد عزیز

ولی روانپزشک فقط به یه پول ویزیت نیاز داری که مث بقیه دکتراست

داروهاشم قیمتش زیاد بالا نیست حتما برو

دورت بگردم ، چرا ، مشکلی داری؟ حرف بزن باهام

دلم میخاد یه تیمارستانی جایی بستری بشم هیچی نباشه هیچ کسم نیاد پیشم تاروزی ک بمیرم ولی هیج راهی نیس خسته شدم از این فکرا خسته شدم هرروز استرس میکشم همش حس میکنم فیلم دعوای مامان بابام پخش شه خسته شدم ترس از حضور توی جمع دارم خسته شدم از اینکه هرروز تصور کنم نکنه بی ادبی حرف بزنم پخش شه ابروم بره 

تو بخاطر اینکه میترسی حرفی ک نبایدو بزنی ضبط گوشیتو باز میکنی میری پیش بقیه؟ توی جمع نمیری چون میترس ...

عزیزم نمیخواد به قصد مشاوره بری پیش روانشانس که هزینه اش برات بالا بشه فعلا برو پیش یه دکار و درمان دارویی رو شروع کن و حتما ادامه بده و سرخود قطع و کم و زیاد نکن اول همه ی روش ها رو امتحان کن بعد برو سر وقت راهکارای اشتباه 😔😔😔

دلم میخاد یه تیمارستانی جایی بستری بشم هیچی نباشه هیچ کسم نیاد پیشم تاروزی ک بمیرم ولی هیج راهی نیس ...

چرا انقدر سخت میگیری ب خدت؟

پیش روان پزشک برک بخدا حالت خوب میش کمکت میکنن

فیلم دعواشون چرا باید پخش شه دورت بگردم؟ مگ الکیه خو

چرا از حضور تو جمع میترسی؟ مگ چیه از خداشونم باشه تو توی جمعشون باشی ، والا 

خب مودب باش اما انقدر فکر نکن به این چیزا داداش:/

ببین اگ حس میکنی حالت بده برو پیش روان پزشک

اما اگ حس میکنی این افکارت بیهودس و از سر بیکاریه خدتو مشغول کن اخه چرا باید این فکرارو بکنی

معنویتت رو بالا ببر بند دلتو ب خدا گره بزن

زبان کار کن خونه تمیز کن اتاقتو مرتب کن نقاشی بکش غذا درست کن پیاده روی برو ورزش کن فیلم ببین ارایش کن به پوستت برس 

این افکارت جز اینکه وقتتو بگیره هیچ ارزش دیگ ای نداره

گور بابای مردمو فکرایی ک راجبت میکنن

اصن مردم انقد گرفتاری دارن ک راجب ب کارات فکر نمیکنن ، ت خیلی خوبی ، همین خوبیتو فقط ادامه بده ، لازم نیست انقدر حساس باشیو و وجود با ارزشتو نابود کنی ، تو کلی چیزو هنوز تجربه نکردی ، وقتشه استارت بزنی و این حال و روزتو جمع کنی و اگ امکانش هس از یه مشاور کمک بگیری

تهی از هر حسی:)    Alir3za#