2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 112 پست
منم چند روز پیش ۷ ورق قرص کلوناز پام۲ خریدم  میخوام فقط تو این چند روز تموم بشه  قبلا ۳ ...

اینکارو نکن من منصرف شدم از خودکشی واقعا عاقبت خوبی نداره بالاخره ک میمیریم تجربه کسایی که خودکشی کردن خیلی بد بوده توی اون دنیا و شانس اوردن برگشتن تحمل میکنم توهم تحمل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جبرانی نیست کلا به موضوع تایپیک های قبل ربطی نداره  من فردی بودم باید خودکشی کنم نمیتونم کلا د ...

میدونم چی میگی مطمئنم شرایطت از کسی ک بیماری روانی داره بدتر نیس هم اضطراب داری هم وسواس هم افسردگی حاد ولی با تموم اینا باید مشکلات مالی و مشکلات جسمی و عادی زندگی رو هم تحمل کنی این دیگه اوج بدبختیه ولی خودکشی کردن اوضاع رو بدترهم میکنه به عنوان کسی ک خودش قصد خودکشی داشت میگم 

میدونم چی میگی مطمئنم شرایطت از کسی ک بیماری روانی داره بدتر نیس هم اضطراب داری هم وسواس هم افسردگی ...

ممنون از دلسوزی شما 

شاید درست بگید ولی من تصمیم خودن رو گرفتم باید انجام بدم ۳ سال پیش انجام دادم اگه کسی کاریم نداشت زنده نبودم راحت بودم 

باز باید الان انجام بدم 

الان باز انجام ندم سال دیگه من باید خودکشی کنم تموم بشه 

اضافی هم زندگی کردم بسه دیگه 

چند روز دیگه انجام میدم تمام مراحل هم مرور کردم این دفعه در این بازی برنده میشم 

میدونم چی میگی مطمئنم شرایطت از کسی ک بیماری روانی داره بدتر نیس هم اضطراب داری هم وسواس هم افسردگی ...

هیچ چیزی برام دیگه مهم نیست خانواده اصلا دوست رفیق هم ندارم 

خداروشکر کسی هم نه عاشقش باشم نه عاشقم باشه 

چیزی نمونده پس با خیال راحت انجام میدم بدون فکر بدون استرس کاری که میخوام بکنم زیر ۳۰ دقیقه کارم تموم میشه راحت میشم

هیچ چیزی برام دیگه مهم نیست خانواده اصلا دوست رفیق هم ندارم  خداروشکر کسی هم نه عاشقش باشم نه ...

اره جان خودت راحت میشی فکر کردی راحت میشی اگه برای راحت شدن این کارو میکنی بدون اوضاعت تازه سختیاش شروع میشه تجربه کسایی که خودکشی کردنو بخون عذابشون همیشگیه