2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 112 پست
برای چی  خب بکشی بگو ببینم اگر قانع شدم بهت میگم چیزی رو خدا به سختی میده 😑

مشکل روانی دارم ،افسرده شدم، بابام معتاد بود از بچگیم الانم ک ظاهرا ترک کرده ولی هنوز مریضه ب مامانم نسبتای بد میده خی دعوا میکنن منم میترسم بقیه پخشش کنن حرفاشونو خسته شدم بیماری روانیم چند ساله خوب نمیشه 

خفیف نیس افسردگیم خیلیم زیاده هر لحظه استرس دارم هر لحطه ک بابا مامانم دعوا میکنن فکر میکنم پخش میشع ...

افسردگی یک کلمه ک افتاده سر زبونا رفیق خودتو دیونه و روانی و افسرده تلقی نکن قبلا خودم مثل تو بودم البته سر یک موصوع دیگ فکر میکردم یک روانی ام اما وضعیتم رو خودم عوض کردم یک هنر یاد گرفتم معرق کاشی چیزی ک سخت بود با انبر بود دستم خونی میشد زخم میشد ولی اینکه بعدا کنار هم قرار میگرفت جالب بود برام دوست جدید پیدا کردم کارایی ک دوست دارم انجام دادم کتاب خوندم حالم خوب شد با اینکه میدونم وقتی دوتا عنصر مهم نباشن یا اختلاف داشته باشن زندگی کردن بیهوده ی ولی باهاشون حرف بزن رفیق 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل روانی دارم ،افسرده شدم، بابام معتاد بود از بچگیم الانم ک ظاهرا ترک کرده ولی هنوز مریضه ب مامانم ...

شرایط تو مثل دختر عممه ولی رفت دانشگاه خودش زندگیشو تغییر داد گور پدر مردم 

افسردگی یک کلمه ک افتاده سر زبونا رفیق خودتو دیونه و روانی و افسرده تلقی نکن قبلا خودم مثل تو بودم ا ...

تو بخاطر اینکه میترسی حرفی ک نبایدو بزنی ضبط گوشیتو باز میکنی میری پیش بقیه؟ توی جمع نمیری چون میترسی چرت بگی فیلم بردارن هر لحظه ک نشستی میترسی دستت یه وقت تو دماغت نباسه ک عکست پخش بشه ؟ حتی جایی نری اگرم رفتی بترسی همش تو ذهنت این چیزارو تصور کنی بابامامانت دعوا کنن مامانت خودشو بزنه بترسی نکنه ازش فیلم گرفتن و فردا پس فردا تو مجازی آبروت بره با این فکرا افسردع بشی حتی مشکل مالیم نذاره بری پیش روانشناسی چیزی 

میدونم ولی نمیگم 

اینکارو نکن

یع کاری ک ممنوعه بوده واستو بکن اگه اذیتی اصن برو امامزاده شب خونه نخواب هرچی ولی خودکشی نکن هیچ جوره بخشیده نمیشه گناهش

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

خودکشی نکن چون بعضی وقتا نمیمیری آدم عوضش ناقص میشه مثلا زندگی نباتی پیدا میکنی میشی سربارتر.ناقص میشی ولی زنده میمونی بعضی وقتا اینطوریه.بنظرم روانپزسک برو.یا کار پیدا کن درس بخون رشته خوب دانشگاه برو.یا ازدواج کن الویتت تو ازدکاج اخلاق خوب طرف باشه.صلاح اینه.خودکشی یادت باشه همیشه منجر به مرگ نمیشه بعضی وقتا ناقص میکنه فقط.سرچ کن خودکشی هایی که منجر به نقص شدند چه عوارض وحشتناکی میده 

تو بخاطر اینکه میترسی حرفی ک نبایدو بزنی ضبط گوشیتو باز میکنی میری پیش بقیه؟ توی جمع نمیری چون میترس ...

رفیق میدونم حالت خوب نیس ولی راهش خودکشی هم نیس کمبود اعتماد به نفس داری مشکلات خانوادگی داری یک توهم توی ذهنته درستش کن پول نداری بری مشاوره باشه کتاب های روانشناسی دانلود کن بخون خودتو دست کم نگیر 

اولین کار الان برای تو رفتن پیش روانپزشکه.حرفامو گوش کن نصیحتت میکنم بعنوان یک دوست.اگه خودکشی خوب باشه به فرض راحت بشی.از کجا معلوم بمیری ناقص نشی.ناقص بشی که بیشتر تو ذهنت افکار وسواس فکری میاد.

اولین کار الان برای تو رفتن پیش روانپزشکه.حرفامو گوش کن نصیحتت میکنم بعنوان یک دوست.اگه خودکشی خوب ب ...

اگه فکرام واقعی بشه چی اصلا تاکی باید با این مشکل روانی بجنگم چرا اینطوریه