ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سم مخصوص داره داروخانه هاو سم فروشی ها دارند صبح بزنید اگه حیاط دارید بیاید تا شب داخل حیاط زیر انداز بنداز و همون جا باشید اگر نه برید پارک نزدیک خانه تا عصر باشیدبعد بیاین تمیز کاری کنید حسابی جارو برقی بکش و ملافه ها رابشور
چرا با سم مخصوص خودش کامل ازبین میره ،اتاق خواب خواهر شوهرم زده بود رفته بودنند قم از هتل آورده بودنند سم از داروخانه گرفت تمام رختخوابها رازد بعد تمام روکشها وملافه ها راشست بعدش که ازش پرسیدم گفت کامل ازبین رفته ولی مطمن هستم یک روز کامل خونه نبود