مووچی مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 2629 عنوان بیاید بگید کل هزینه بارداری تون چقدر شد | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 45 پست فقط دوران بارداری آزمایشات دارو اینا خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده 1402/04/24 | 14:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10001 نمیده🤕 دکتر برا من قرص کلسیم نوشت ترکیب کلسیم و ویتامین دی و چندتا ماده مغذی... بیمه نداد😒 شد 260 ... اگرم نده بهداشت رایگان میده دارو هارو البته اگر دکترتون خارجی گفته بخور این بحثش جداست چون منم ایرانی نمیخورم میرم بهداشت دارو میده بهم میارم همسرم میخوره ، ویتامین و کلسیم و آهن و...🤣 میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اره دیگه خوب توی سیستم میگفتی برات روی کدملی میزد منم ویزیت ها ۱۸۵هستش حدودی گفتم ۲۰۰ عزیزمتهرانی؟ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اگرم نده بهداشت رایگان میده دارو هارو البته اگر دکترتون خارجی گفته بخور این بحثش جداست ... عزیزم تهرانی؟ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10001 اره دیگه خوب توی سیستم میگفتی برات روی کدملی میزد منم ویزیت ها ۱۸۵هستش حدودی گفتم ۲۰۰ نمیزنه من بیمم نیرو مسلحه باید خود دفترچه باشه وگرنه نمیکنن هیچکاری برات میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اصفهان شما اکو قلب جنین دادین؟ هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اره اکو قلب جنین دادی؟کجا میخوای زایمان کنی انشالله هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10001 اکو قلب جنین دادی؟ کجا میخوای زایمان کنی انشالله ن عزیزم دکترم گفت نیازی نیستاگر خدا بخواد بیمارستان تریتا میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 ن عزیزم دکترم گفت نیازی نیست اگر خدا بخواد بیمارستان تریتا سزارین؟اگر اره چقدر گفته بهتونببخشید زیاد سوال پرسیدم هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10001 سزارین؟اگر اره چقدر گفته بهتون ببخشید زیاد سوال پرسیدم اذه عزیزم از طبیعی میترسم 😅بدون بیمه حدودا ۲۵با بیمه ۹ ن این چ حرفیه هر سوالی داری بپرس بتونم کمک میکنم میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 اذه عزیزم از طبیعی میترسم 😅 بدون بیمه حدودا ۲۵ با بیمه ۹ ن این چ حرفیه هر سوالی داری بپرس ... نمیدونم کجا برمبرای زایمان سر پسرم ان ای سیو بیمارستان خوب نبود اذیت شدم الانم درگیرم از همه میپرسم ببینم کجا میرنمرسی عزیزم هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
حانیه3028 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10001 نمیدونم کجا برمبرای زایمان سر پسرم ان ای سیو بیمارستان خوب نبود اذیت شدم الانم درگیرم از همه میپرسم ... الهی عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی و نیازی نباشه ولی تریتا بیمارستان فوق تخصصیه مشکلی پیش نمیاد ,من خیلی تحقیق کردم ولی بازم تحقیق کن انشاالله بهترین گزینه رو پیدا میکنی میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دخترکفشدوزکی۷۷ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5448 الهی عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی و نیازی نباشه ولی تریتا بیمارستان فوق تخصصیه مشکلی پیش ... فداتشم ممنون هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
petroo عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 5847 بیمه اصلاً تاثیر نداره ما تامین اجتماعی داریم همه چیز آزاده انگار غربالگری ها رو بیمه تامین ن ... ما بیمه تکمیلی داریم و همه ازمایش هام بیشترش با بیمه بود خودمون ده درصد هزینه کردیم