2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن لاغر و شکسته نمیشه..

ولی چون یسری چیزا رو باید رعایت کنی(غذایی)طبیعتا مث هرچیز دیگه ای و هر ورزش دیگه ای ممکنه صورتت لاغر بنظر برسه..ولی ن لاغرِ مردنی..ی چیز معمولی..مث بقیه ورزشا..

با مکمل پروتیینی میتونی خیلی خوب جواب بگیری هم برای پری صورت هم بدن..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
اگه خواب و خوراکت درست نباشه بله  بدنسازی ۷۰درصد خواب و خوراک ۳۰درصد تمرین

خوابم یکم کم شده،ولی غذام همونه،چون من بیشتر برای لاغری شکم و‌کم تحرکی و درد کتفم و یکم هم مشکل هورمونی رفتم باشگاه،رژیم از مربیم نگرفتم ،غذاهامو میخورم

خوابم یکم کم شده،ولی غذام همونه،چون من بیشتر برای لاغری شکم و‌کم تحرکی و درد کتفم و یکم هم مشکل هورم ...

باشگاه خواب ساعت ۱۱تا۷صبح روزی ۴وعده غذا رعایت نکنی ضرر 

من بدنم خداروشکر عالیه ولی روزی ۶بار غذا میخورم 😂

باشگاه خواب ساعت ۱۱تا۷صبح روزی ۴وعده غذا رعایت نکنی ضرر  من بدنم خداروشکر عالیه ولی روزی ۶بار ...

خداروشکر،ساعتی خوابیم اینجوری که شما میگین نیست ولی وعده عذاییم اوکیه،مکملی هست برا جلوگیری از لاغری صورت؟

خداروشکر،ساعتی خوابیم اینجوری که شما میگین نیست ولی وعده عذاییم اوکیه،مکملی هست برا جلوگیری از لاغری ...

ن همش دروغ عزیز 

خوابتو درست کن درضمن حالا درست نیست اینارو بگم ولی لاغری صورت میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه ا 

میشه معرفی کنید بهم؟

من نمیشه بتون معرفی کنم اخه مکملای پرتویینی انواع زیادی دارن..باید از مربیت ک بهت برنامه ی بدنسازی میده بپرسی بلتوجه ب بدن و فرم صورتت کدوم مکمل برات بهتره..

مثن من خودم نظرم روی وی ایزوله هس..ولی ممکنه بدن و صورت شما با گینر جواب بده ن وی ایزوله..

کلا منظورم اینه ک اگر مربی بدنسازی داری باید ازون بپرسی..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
ن همش دروغ عزیز  خوابتو درست کن درضمن حالا درست نیست اینارو بگم ولی لاغری صورت میتونه دلایل دی ...

مکمل دروغه؟؟؟؟؟🙄😶

حتما فک میکنید قهرمان مسترکلاسیک و مستر المپیا و اینا بدون مکمل اینجوریَن..😅

اصن بدنسازی بدون مکمل نتیجه دهیش کمتر از کمه..

مکمل فوق الاده برای رشته های عضلانیه بدن لازمه..سرشار از پرتویینه..

شما اگر ۶بار هم غذابخوری غذاخوردنت اندازه ی اون یک اسکوپِ مکمل ۲۴گرم پرتویین خالص برات نداره..