2777
2789
سلام وقتتون بخیر. سوالتون رو بفرمایید🙏

راضی هستی ازش،درسته میگن مشکل دهنی و انتن دهی دارن،یا برنامشون پیدا نمیشه مثل اپلیکیشن بانک ها و....کلا کار باهاش چجوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی هستی ازش،درسته میگن مشکل دهنی و انتن دهی دارن،یا برنامشون پیدا نمیشه مثل اپلیکیشن بانک ها و.... ...

مشکلی نداره خیلی راضیم ازش،،انتن دهی برای ۱۴مشکل داره که اونم با یه سری ترفندا میشه موقت انتن داشت،،برنامه های ایرانیم من دارم خودم دانلود کردم یمدت باید بگذره ک‌کار باهاشو یاد بگیری وگرنه سخت نیس

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
راضی هستی ازش،درسته میگن مشکل دهنی و انتن دهی دارن،یا برنامشون پیدا نمیشه مثل اپلیکیشن بانک ها و.... ...

بستگی به فرد داره که بتونه باهاش کنار بیاد یا نه بعضی از افراد فقط برای خیلی ببخشید پز دادن میخرند در حالی که حتی کار باهاش رو بلد نیستن. بعضی به خاطر دوربین خوب گوشی های آیفون میخرن که دیگه خودن مستحضرید. اما خودم به شخصه اگه نظرم رو قابل بدونین به هیچ وجه نمیتونم باهاش کنار بیام و قصد فروشش رو دارم😅😅

بله راضیم باید کارکرد و تنظیماتش رو بلد باشی 

من خودم خیلی سر و کله میزنم با گوشی ولی شوهرم نه هی میرم یاد میگیرم رو گوشیش اجرا میکنم 

انتن و هنگ کردن و اینا اصلا نداره 

برنامه هم میتونی از اپ استورهای ایرانی بخری ولی چون من دوست ندارم به اون اپلیکشن ها پول بدم بیشتر برنامه ها رو تحت وب دانلود میکنم و مشکلی هم نیست برنامه بام و پارسیان و سپه رو دارم و راحتم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
میگم برنامه هاش هست هر برنامه ای

بله هست یسری برنامه ها پولیه ولی خب اپلیکیشن بانکها روبیکا اسنپ و...اینا رایگانه و راحت میشه دانلود کرد

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)