2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا سراغمو نگرفته

1230 بازدید | 80 پست

بعد اون ماجرا اصلا نه زنگ نه پیام نه چیزی خیلی داغونم دارم خفه میشم چیکار کنم بخدا اطرافیانمم خسته شدن 

دارم از درد میمیرم چیکار کنم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی منم همین مشکلاتو داشتم تا بیشتر وابستش نشدی و بچه دار نشدی ی فکر اساسی برای زندگیت بکن.اول راه ک اینجوری بی حرمتی بهت بشه مطمئن باش تو زندگی و مشکلاتی ک همه تو زندگیاشون دارن اخلاقش بدتر میشه.من الان بعد نه سال با ی بچه فهمیدم ،ولی حیف ک خیلی دیر شده و کارام برای طلاق سختتر

تو دوران عقد وقتی قهر میکردیم ی روز ک نمیدمش یا پیام بهم نمیدادیم داشتم دیوونه میشدم.اصلا طاقت نمیوردم و خانوادم از دستم کلافه میشدن.ولی الان دوماه قهر کردم ن دیدمش ن پیام میدیم فقط دلم برای بچم میسوزه ک التماسم میکنه با بابا اشتی کن

نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی منم همین مشکلاتو داشتم تا بیشتر وابستش نشدی و بچه دار نشدی ی فکر اساسی ب ...

بنظرتون همچین آدمایی با هرکس دیگه هم ازدواج کنن همینجوری برخورد میکنن؟

بعد این همه مشکل و بی محلی منم هنوز دوسش دارم ولی همیشه دوست داشتن کافی نیس.ی جایی میرسی ک دیگ تحملت ...

دقیقا با دو تا بچه جونیم رفت بی پشتوانه الان دستش به دهنش رسیده همه رو به من ترجح میده 

هیح حیاو حرمتی بینمون نمونده 

بچه نداری لطفا یه فکر اساسی کن نمیگم طلاق بگیر جای خودت رو محکم کن