2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا سراغمو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر.خیلی تو ازدواج عجله نکنین.نگین شوهر کمه.مجرد بمونین بهتر با ی بچه و اسم طلاق دوباره برگردین ...

نه عجله نمیکنم.تموم شد رفت.شناخت بیشتر لازم نبود.عصبی میشد فحش ناموسی میداد

ن هنوز دارم کارامو میکنم.ولی با وجود بچه خیلی برام سخته.هنوز دو ماه نشده کلی سختی کشیدم و با خانوادم ...

خدا خودش کمک کنه چرا زندگی این قدر سخت شده 

من ۱۵ ساله تحمل میکنم دیگه صبرم تموم شده دو بچه دارم 

کاش به خاط بچت صبوری میکردی اصلا اخلاق خوب نداشت بخاطرش بمونی

خدا خودش کمک کنه چرا زندگی این قدر سخت شده  من ۱۵ ساله تحمل میکنم دیگه صبرم تموم شده دو بچه دا ...

چرا ب خاطره خوبیهاش و خاطرات خوبی کنارم هم داشتیم هنوز دوسش دارم ولی ب خاطره لجبازی داره اذیتم میکنه ب خانوادش گفته حق ندارن بیان باهام صحبت کنن و اشتیمون بدن.رفته تمکین زده برام و طلاقم نمیده تا اذیتم بکنه تا خودم کم بیارم برم ب دست و پاهاش بیوفتم چون همیشه کم میوردم و عذرخواهی ازش میکردم.اخ با مردی ک میخاد زنشو خرد. بکنه میشه زندگی کرد؟؟

ظاهرا ادم خوب و ارومی بود همه میگفتن چ شوهر مهربون و خوش برخوردی داری.خیلی مردم داره.ولی برای من عذا ...

طلاق از طرف شماست ؟؟شوهرم هر دعوایی یا بحثی میشه به من میگه برو ولی من جراتش رو ندارم 

میشه راهنمایی کنی؟

چرا ب خاطره خوبیهاش و خاطرات خوبی کنارم هم داشتیم هنوز دوسش دارم ولی ب خاطره لجبازی داره اذیتم میکنه ...

دقیقا اخلاق شوهر منم همینه فکر میکنه خدا هست هر چی میگه باید بگم چشم 

جدیدا هر روز دعوا داریم 

شوهر من بد دل هست خیلی .خسیس تنبل بد دهن دست بزن داره ولی من خیلی ترسو هستم جرات ندارم برم شکایت کنم برای طلاق نه چون پشتوانه ندارم برای ترسوندن 

دقیقا اخلاق شوهر منم همینه فکر میکنه خدا هست هر چی میگه باید بگم چشم  جدیدا هر روز دعوا داریم& ...

آغا شوهر من خیلی وابسته خانوادشه چکا کنم؟ 

هفته ای پنج بار باید بره اگه مسئله دیگه ای هم این وسط پیش میاد بازم میره 

بخدا کل زندگيمون پای بحث رفت که 

گس کی زندگی کنیم