2777
2789
عنوان

تاری یک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 18684 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مال منم تاریش در عرض یک روز فوری پیشرفت کرد و تا شب دید چشمم کامل از دست رفت

سلام عزیزم لطف میکنی درمورد مشکلتون بگین چکار کردین ماهم این مشکل شما یهو برامون پیش اومده تو رو. خدا جوابمو بده زود

سلام عزیزم لطف میکنی درمورد مشکلتون بگین چکار کردین ماهم این مشکل شما یهو برامون پیش اومده تو رو. خد ...

سلام گلم.راستش من اون موقع به دستور دکتر بیمارستان بستری شدم و کورتون تراپی شدم.

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام شما هم یک چشمتون تار شده؟شوهر من یک چشمش تار شده کفتن مراجعه کنه دکتر مغز واعصاب 

سلام گلم، نه تار نشد. منم رفتم پیش مغز و اعصاب، کلا مشکل همسرتون چیه؟ پیش چشم پزشک رفته؟ چشم پزشک چه تشخیصی داده؟ التهاب دارن؟

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

سلام گلم، نه تار نشد. منم رفتم پیش مغز و اعصاب، کلا مشکل همسرتون چیه؟ پیش چشم پزشک رفته؟ چشم پزشک چه ...

یکی چشمش ناخونک داره رفته چشم پزشک کمی تار هم هست همیشه فکر میکرد از ناخونک هس وجلو دید گرفته ولی چشم پزشک عکس گرفته ومعاینه وبررسی گفته چشمت مشکل نداره برو مغز واعصاب.شما مغز واعصاب رفتین چی گفت؟

یکی چشمش ناخونک داره رفته چشم پزشک کمی تار هم هست همیشه فکر میکرد از ناخونک هس وجلو دید گرفته ولی چش ...

من واسه التهاب عصب بینایی رفتم پیش پزشک مغز و اعصاب، ام آر آی دادم، نوار چشم ازم گرفت. بعدم گفت چون تو این دو تا آزمایش چیز بدی نبوده، ولی التهاب چشمت باید مشخص بشه از چیه، پس باید ال پی میشدم، ال پی هم شدم، خدا رو شکر اونم سالم بود... آخرش دلیل التهاب عصب من مشخص نشد... 

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن