2777
2789
عنوان

تاری یک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 18684 بازدید | 44 پست
سلام شما هم یک چشمتون تار شده؟شوهر من یک چشمش تار شده کفتن مراجعه کنه دکتر مغز واعصاب 

سلام ببخشید شما تاری دید همسرتون خوب شد؟نگفتن بخاطر چیه چون منم این مشکل برام پیش اومده:(

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم میشه توضیح بدین بعد چیکار کردی الان خوب شدین 

سلام گلم من به دستور پزشک بستری شدن و تا پنج روز کورتون تراپی شدم و بعدم خب قرص های داد که مصرف کردم و دید چشمم تا حدودی برگشت 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام گلم من به دستور پزشک بستری شدن و تا پنج روز کورتون تراپی شدم و بعدم خب قرص های داد که مصرف کردم ...

ماءده خانم 

کمکم کنین شما ام ار ای هم انجام دادین 

معاینه چشم میرین مرتب 

فقط همون یه بار کورتون تراپی شدین 

ماءده خانم  کمکم کنین شما ام ار ای هم انجام دادین  معاینه چشم میرین مرتب  فقط همون ...

بله انجام دادم عزیزم گفتن چند تا پلاک هست و حمله صورت گرفته بعد تا چند وقت چشم پزشکی میرفتم یادم نیست شاید تا دو سالی میرفتم معاینه 

بعدم داروهای اعصاب تا مدت ها میخوردم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بله انجام دادم عزیزم گفتن چند تا پلاک هست و حمله صورت گرفته بعد تا چند وقت چشم پزشکی میرفتم یادم نیس ...

عزیزم ممنون که جواب دادین تورو خدا پیاممو دیدین جواب بدین  

دقیقا یه نفر تو همچین شرایطیه پلاک های شما غیر فعال بود ؟

دکتر تشخیص چی داد؟؟ یعنی دیگه شما الان خوبین هیچ دارویی مصرف نمیکنین 

اون پلاک ها که بود دکتر تشخیصش چیبود 

من دلم آشوبه فقط اینو بهم بگین 

اسم داروها یادتونه 

الان دیگ شما  ام ار ای نمیرین دیگه دکتر نمیرین 

بعد کورتون تراپی وداروی اعصاب استفاده کردین دیگ تموم شد 

ببخشید یادآوری میکنم 

عزیزم ممنون که جواب دادین تورو خدا پیاممو دیدین جواب بدین   دقیقا یه نفر تو همچین شرایطیه ...

دکتر تشخیص ام اس داد عزیزم و خب بعد کورتون تراپی هم که مرخص شدم گفتم تا مدت ها قرص های آرامبخش و اعصاب مصرف میکردم تا زمان قبل بارداریم با نظر دکتر قطع کردم و بچه دار شدم 

بعدا هم دوباره الان نزدیک یکساله که چون اذیت میشدم دوباره دارم قرص های آرامبخش و اعصاب مصرف میکنم 

لطفا برای شفای عاجل و کامل دعا کنید 

ان شاالله که مریض شما هم خیلی زود حالش خوب بشه و سلامتی کامل بدست بیاره

دکتر تشخیص ام اس داد عزیزم و خب بعد کورتون تراپی هم که مرخص شدم گفتم تا مدت ها قرص های آرامبخش و اعص ...

انشالله عزیزم دعا میکنم  خوب شین 

پلاک مغزی داشتین غیر فعال بود ؟ برا ایشون پلاک غیر فعال 

ببخشید من خیلی سوال پرسیدم 

انشالله عزیزم دعا میکنم  خوب شین  پلاک مغزی داشتین غیر فعال بود ؟ برا ایشون پلاک غیر فعال ...

شما فقط ورم عصب چشم وپلاک مغز داشتین 

ایشون ورم عصب چشم دارن میگن گاهی تصویر واضح نیست 

با چن تا پلاک غیر فعال 

انشالله عزیزم دعا میکنم  خوب شین  پلاک مغزی داشتین غیر فعال بود ؟ برا ایشون پلاک غیر فعال ...

الهی آمین عزیزم 

اولش بعد چند وقت غیر فعال بود ولی خب دوباره که دکتر برام ام آر آی نوشت به خاطر ترس ها گفت دوباره دو سه تا پلاک فعال شدن و باید داروهای ام اس مصرف کنی و تحت درمان باشی

سوال اخر بپرسم  شما داروی اعصاب وآرامبخش برای ترس از این بیماری میخوردین  یا برا خود این ...

بله به خاطر پانیک و ترس هام دارو میخورم عزیزم