2777
2789
عنوان

تاری یک چشم

18684 بازدید | 44 پست
چشم چپ چند روزه حس میکنم خیلی تار تر شده طوریکه تقریبا چیزها رو محو میبینم اینم بگم چشمم ضعیفه و عینک نمیزنم دکتر رفتم امروز هر چی شماره رو بالاتر برد حس کردم درست نشد بعد اینکه با دستگاه هم دید گفت پرده چشمت نازک هست این چند وقته به خاطر بیماری یکی از اقوام نزدیک خیلی استرس کشیدم تا حالا کسی اینطوری شده ؟
منم قبلا چشمم تار شده بود. دکتر واسه منو گفت نوریت اپتیکه. ولی ایشالا که مال شما چیز خاصی نباشه عزیزم
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترت نگفت باید چکار کنی ؟ من چند سال پیش این اتفاق برام افتاد البته برای من خیلی شدید بود . و یه دکتر ببخشید احمق چشم پزشک دارو داد گفت خوب میشه ولی به خاطر سهل انگاری اون دکتر عصب چشمم ضعیف شده و الان تار می بینم چون عصب ضعیف هست با عینک هم درمان نمی شه
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم مال منم تاریش در عرض یک روز فوری پیشرفت کرد و تا شب دید چشمم کامل از دست رفت
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
حتما پیگیر باش که از چی هست اگه تونستی حتما از یه دکتر باسواد دیگه که الکی اسم و رسم بهم نزده باشه هم یه مشورتی بگیر چون اگه مثل مشکل من باشه تو هفته اول اگه تو بیمارستان بستری بشی و یه سری داروهایی مصرف کنی کامل خوب می شی ولی اگه دیر بشه کلا عصب ضعیف می شه و دیگه نمیشه کاریش کرد
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
پیش دکتر خوب برو کلینیک نور خوبه من دکتر میرشاهی رو هم میشنذسم متخصص شبکیه هست اونم‌کار تشخیصش خیلی خوبه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
حتما حتما یه دکتر خوب برو و پیگیری کن. من همچین حالتی برام پیش اومد یه دکتر رفتم گفت چیزی نیست و زیاد درس خوندی و ... بعد رفتم پیش یه دکتر خوب تشخیص داد فشار چشمم رفته بالا و الان هفت ساله دارو مصرف می کنم و اگر نکنم خدای نکرده می تونه باعث نابینایی بشه. حتما خیلی جدی پیگیری کن اگه چیزیم نباشه ایشالا، که خیالت راحت می شه