2777
2789
عنوان

خواستگارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 80 پست
عزیزم جایی خوندم وقتی یک آدم خوب پیدا کردی دنبال یک آدم عالی نگرد . خیلی درسته بنظرم و مطمئن باش اگ ...

عزیژم چقد زیبا گفتین

والا ایده ال من همینه ولی ،،همون حقوقش🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنم میگین الان من خیلی دودل شدم🥲💔

پیش مشاور برید

و منطورم صرفا مشاور ازدواج نیست

تراپیست و روانشناس میتونه کمکتون بفهمید خواسته هاتون چیه از این زندگی

من که غریبه ام

ما هر دو کار میکنیم روی هم سی و خورده ای درامدمونه ولی بیست و دو سه تومن تو تهران داریم قسط خونه میدیم ... بنظرم بیشتر از عدد به این فکر کن چقدر کاری. بالاخره سنتون کم با هم زندگیتون رو می‌سازید ی پایش ایشون ی پایش شما .... 

عزیزم خودتم باید بری کار  فکر کن حقوق شوهرت8 تومنه خب خودتم بری جایی سرکار    بهتر ...

اره شهر بزرگی ام ،اهوازم 

نه اونقدری فشار نمیاد ک بخوام از اجبار برم سر کار،، وضع مالیشون خوبه مادرش میگه هرچی بخوای برات فراهم میکنیم خونه؟داریم جدا از همون شب اول عروسیت..عروسی تو بهترین تالار؟ اوکیه،فقط قبول کن 

بااین شرایط جواب مثبت بده.اگه حقوقش زیادبوداماقسط داشت،خونه وماشین نداشت اون وقت چی؟الان همون 9میلیون تمامش برای خرج خودتونه.هرچقدرسخت بگیری زندگی سخت میگذره.چندوقت پیش یه تاپیک بوددرباره شوهراتون روزخواستگاری چی داشتن وحالاچی دارن.اگثراهمه بعدازدواج خونه وماشین داشتن.ماهم روزاول نه خونه،نه ماشین،نه جهیزیه کامل اماباتوکل به خداوتکیه دادن به هم دیگه زندگیمون جمع شد.حقوقمون هم همون حدود10هستش که وام هم داریم.یه بچه کوچیک هم داریم.دیگه ببین خودت چقدرقدرتمندی که زندگی رو اداره کنی

دلتنگ اون روزهام...
عزیزم جایی خوندم وقتی یک آدم خوب پیدا کردی دنبال یک آدم عالی نگرد . خیلی درسته بنظرم و مطمئن باش اگ ...

میدونی من پارسال ی خواستگار داشتم کارش خوب بود بازم دولتی بود موقعیت اجتماعیش عالی بود با ادب بود ولی ی شهر دیگه بود و خونه نداشت با خانوادش بود بخاطر اینکه خونه نمیذاشت پا رو همه چی گذاشتم و رد کردم ولی همه سرزنشم کردن گفتن خونه میاد،همه چی میاد ولی ادم خوب مهمه ...ولی برا من مهمه از روز اول مستقل باشیم..حالا این پسره هم خونه داره هم تحصیلکرده س هم کارش همونبه ک دوسدارم واقعا نمیدونم چ دلیلی دارع ردش کنم اخه اصلا عقلانی نیست فقط بخاطر حقوق کم ردش کنم 

اخه کسی شاید بیاد حقوقش بالا باشه ولی نصفشو باید بده برا رهن و اجاره،،حداقل این رهن و اجاره نمیده خونه مال خودشه استرس خونه خریدن نداریم 

اکثرا اونایی که شغل دولتی دارن یه شغل دوم هم دارن مثلا میتونین مغازه لباس فروشی هم بزنین 

درسته ۹ تومن برا متاهل کمه دوما همه مسولیت زندگی با مرد نیست لذت زندگی به اینه که با هم زندگی رو بسازین

بااین شرایط جواب مثبت بده.اگه حقوقش زیادبوداماقسط داشت،خونه وماشین نداشت اون وقت چی؟الان همون 9میلیو ...

خیلی قشنگ گفتی 

ممنونم عزیزم 

پس همون برم دعا کنم بابام موافقت کنه پسره بیاد منو بگیره🤣🤣🤣

بابا من همرو دارم میبینم خاله هام اینا همه قبل ازدواج شوهراشون هیچی نداشتن خیلی عادی بودن ولی الان خداروشکر همه چی دارن وضعشون خیلی بهتر شده 

اما نمیدونم چرا اطرافیانم میخوان شوهر من باید از همه بهتر باشه شرایطش عالی باشه حتی از شوهر خاله هام ک سالهاست ازدواج کردن و سنشون دوبرابر خواستگار بدبخت منه...الان تو این وضعیت ک جوونا خیلی روشون فشاره 

اکثرا اونایی که شغل دولتی دارن یه شغل دوم هم دارن مثلا میتونین مغازه لباس فروشی هم بزنین  درست ...

اره منم گفتم ،یکی بم گف با ۹ تومن میتونید بودجه ی کار ازاد و داشتع باشید؟ فوقش بتونید اسنپ کار کنید

ناراحت شدم😕

خیلی قشنگ گفتی  ممنونم عزیزم  پس همون برم دعا کنم بابام موافقت کنه پسره بیاد منو بگیره🤣 ...

ان شاالله خوشبخت بشین.پسرسالم کم پیدامیشه.چه برسه خونه وماشین وکارمندهم باشه.درسته شرایط زندگی سخت شده اماتازنده ایم بایدزندگی کنیم ونمیشه تاصدسال دیگه منتظربشیم تاشرایط درست بشه وبعدفکرازدواج کنیم

دلتنگ اون روزهام...