2777
2789
عنوان

خواستگارم ....

1933 بازدید | 80 پست

بچه ها خواستگارم از نظر ظاهر مورد پسندم هست قدبلند و ورزشکاره قیافشم خوبه 

فوق لیسانسه خونه جدا داره ویلایی منطقه خوب ..ماشین برج۶ درمیاد براش ...

من کلا خواستگار کار ازاد دوست نداشتم کار دولتی بیشتر میپسندم و ثابت(چون پدرم کارش ازاده اذیت شدم دوسدارم کار ثابت و دفترچه بیمه داشتع باشم بعدا تو متاهلیم)..این خواستگارم هم کارش ثابته ولی چون الان استخدام شده حقوقش کمه گفتن۹ میلیونه ولی میخوان زیادش کنن 

یعنی از نظر استخدام اوکبه خیالم راحته ک درش نمیارن چون ثابته،،خونه ماشین هم داره،،پسر خوبی هم هس اعتقادی ب هم خیلی نزدیکیم ..مادرش خیلی دوسم داره در حال حاضر معلومه خانواده با فرهنگی ان 

تنها مشغله فکریم درباره حقوقشه

بنظرتون قبول کنم؟چون همه چی واقعا داره فق حقوقش کمه ک گفتن زیادش میکنن ولی خب توقع حقوق خیلی زیاد نباید داشته باشم 

اما از موقعیت اجتماعی و تحصیلی خوبی برخورداره 

شما بودین چ میکردین؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تنها مشکل حقوقشه،من بودم قبول میکردم

اره ببین مثلا من خونه جدا خیلی برام مهمه و اینکه خونه رهن یا اجاره نباشع بنظرم خیلییی خوبه اول زندگیمون درگیر پول رهن و اینا نباشیم خیلی دردسره..ک این خونه مال خودشه 

کارای دولتی معمولا حقوقشون توی همین رنجه 

مگر اینکه سابقه کار و یا صمت بالایی داشته باشه

به مرور با افزایش سابقه ممکنه حقوق‌ش بهتر بشه 

ولی یا باید بخاطر حقوق قید ویژگی های دیگشو بزنی 

یا باید پا رو ملاکات بزاری به یکی که شغلش آزاده جواب بدی 

اره ببین مثلا من خونه جدا خیلی برام مهمه و اینکه خونه رهن یا اجاره نباشع بنظرم خیلییی خوبه اول زندگی ...

حب از ابن لحاظ که دیگه نباید پول اجاره بدین از حقوق، خودش یه چیز مثبته

من بودم قبول می‌کردم پول رو میشه از راه‌های مختلف به دست آورد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بپذیر بعدا حسرت میشه

نکنه خیلی فشار بیاد روم بعدا بگم چرا عجله کردم چرا زود قبول کردم اخع حس میکنم۸-۹ تومن خیلی کمه برا زندگی مشترک 

یا احساسم اشتباهه؟

از ی طرف هم میگم ولی در عوض کارش ثابتع مزایا داره و استرس دراومدن از کارشو نداریم 

من بودم قبول می‌کردم پول رو میشه از راه‌های مختلف به دست آورد 

اره دقیقا منم میگم چون هم خونه داره هم ماشین میمونه حقوق فقط براخودموت یعنی لازم نیس اول زندگی پس انداز کنیم ک بتونیم روزی خونه بخریم چون این داره ..و حقوق رو هم یا کارش زیاد میکنن کم کم یا از راه دیگه بتونیم ی کار ساده ی دیگه هم شاید درکنار کارش راه بندازیم