2777
2789
عنوان

خواستگارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 80 پست
منم الان میخواستم همینو بهش بگم. چه هم دل😁 خودش هم باید با این شرایط بره سرکار. البته اگه شاغل نیس ...

عزیزم،بهرحال بحث یک عمر زندگیه و انتخاب درست و غلطه..باید درست فکر کنیم تصمیم بگیریم دیگه..یا با هر خواستگاری ک اومد سریع قبول کنیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی ایده ال گرایانه ست چه کاریه هم کارمند هم کار آزاد یه کار ازاد درست حسابی دیگه نیازی نمیذا ...

عزیزم خب هرکسی ایده ال هایی برا زندگی خودش داره شما ازاد میپسندین من شاید غیر از پول و کار برام شخصیت طرف مهمه پرستیژ کاریش و موقعیت اجتماعیش مهم باشه ..

منم الان میخواستم همینو بهش بگم. چه هم دل😁 خودش هم باید با این شرایط بره سرکار. البته اگه شاغل نیس ...

من دانشجوئم ..دارم میرم کلاس خیاطی در نظر دارم ذر اینده تولیدی یا مزون بزنم خیاطی و اصولی ادامه بدم اما نه الان ..شاید دوسه سال دیگه 

این خیلی ایده ال گرایانه ست چه کاریه هم کارمند هم کار آزاد یه کار ازاد درست حسابی دیگه نیازی نمیذا ...

چرا ایده ال گرایانست؟دایی من هم مهندسه تو شرکت کار میکنه از تمام مزایای کار بهرمنده و هم مغازه ی خیلی بزرگ خشکبار داره سالهاست ...درامدشم خیلی زیاده 

چیز عجیبی نیست الان 

اره دقیقا منم میگم چون هم خونه داره هم ماشین میمونه حقوق فقط براخودموت یعنی لازم نیس اول زندگی پس ان ...

ولی به نظرم در هر صورت کمی پس‌انداز لازمه واسه شرایط سخت و مبادا

البته نه اونقدری که حال حاضر خودش برات بشه شرایط سخت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم خب هرکسی ایده ال هایی برا زندگی خودش داره شما ازاد میپسندین من شاید غیر از پول و کار برام شخصی ...

نه من ترجیح خاصی ندارم و کسایی که باهاشون تو رابطه بودم و همسرم بُعد دیسیپلین توشون خیلی پررنگ تر از موارد دیگه بوده

دارم میگم افکارت جوریه با توجه به سنت که کمال گرایانه ست

کسی که کارمنده لزوما آدم خوبی نیست

و این که گفتی کارمند باشه کنارش کار دبگه هم بکنه ممکنه ولی بیهوده ست

متوجه عرض بنده شدین؟

قصد جسارت نیست

در ثانی اگر پرستیژش مهم تره که خب با همین فرد هم کنار میاین ولی خودتونم باید کار کنید

چرا ایده ال گرایانست؟دایی من هم مهندسه تو شرکت کار میکنه از تمام مزایای کار بهرمنده و هم مغازه ی خیل ...

از داییتون حتما حقوق کارمندی و مغازه خشکبار رو بپرسین و ببینین که حقوق کارمندی یک سوم سود اون مغازه هم نمیشه

در ثانی الان خواستگار شما با ۹ تومن حقوق میتونه همچین کاری راه بندازه؟ واقع بین باشید

اگر کارمند باشن نهایتا بتونن با اون ماشین با اسنپ کار کنن

یا یه کار جزئی

هر چیزی رو باید کامل انجام داد

تمرکزت روی یک چیز باید باشه که بتونی گسترشش بدی

نه من ترجیح خاصی ندارم و کسایی که باهاشون تو رابطه بودم و همسرم بُعد دیسیپلین توشون خیلی پررنگ تر از ...

مثلا ببین من ی خواستگار داشتم خودشو پدرشو برادراش حوض های پرورش ماهی دارن و صادر میکنن عراق خونه هم انگار بالا خونش داشت ولی منظقه شون خوب نبود تمیز نبود..این به کنار،تحصیلاتشم فقط دیپلم بود،با اینکه وضع مالیش خوب بود ولی دوست نداشتم من تحصیل برام خیلی مهمه🥲

از داییتون حتما حقوق کارمندی و مغازه خشکبار رو بپرسین و ببینین که حقوق کارمندی یک سوم سود اون مغازه ...

درست میگین بله 

نمیدونم باز هم دودلم کردین 

یعنی میگین بخاطر همه شرایط خوبش و اعتقاداتش و پاک بودنش و اینا چشم پوشی کنم بخاطر حقوق کمش؟

مثلا ببین من ی خواستگار داشتم خودشو پدرشو برادراش حوض های پرورش ماهی دارن و صادر میکنن عراق خونه هم ...

خب منطقیه من مگه میگم فقط به پولش نگاه کنید؟

اکس من ازم پول قرض میکرد چون نداشت واقعا

برام اهمیتی هم نداشت

به دلایل دیگه کات کردیم