2777
2789
عنوان

خواستگارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 80 پست
اره منم گفتم ،یکی بم گف با ۹ تومن میتونید بودجه ی کار ازاد و داشتع باشید؟ فوقش بتونید اسنپ کار کنید ...

گفتی کنار کار دولتی

نگفتم کنار کار ازاد، گفتم تمرکز بذاری رو کار ازاد شرایط بهتر میشه

درهر صورت بی راه هم نگفتم کار سرمایه میخواد که یا مواد اولیه ش تامین بشه یا هزینه آموزش مهارتی بشه که میخوای یاد بگیری

شما آدم دهن بینی هستید با هر کامنتی که اینجا میخونید کاملا نظرتون عوض میشه

بخاطر اینه که میگم برید پیش رواشناس

فضای اینجا رو ببین

روزی ۵۰ تا تاپیک میزنن که چطور شوهر پیدا کنیم، چله ازدواج، چله جذب خواستگار و غیره

قطعا بهت میگن انتخاب درستیه

منم نمیگم انتخاب غلطیه، ولی با عقلت انتخاب کن و با کمک یه روانشناس نه نظر این و اون

بماند که به نظر تمایلی نداری که کار کنی

ان شاالله خوشبخت بشین.پسرسالم کم پیدامیشه.چه برسه خونه وماشین وکارمندهم باشه.درسته شرایط زندگی سخت ش ...

دقیقا...مثلا من خواستگار قبلیم ک صنایع فولادی بود حقوقش خوب بود۲۵ میلیون میگرفت ولی جواب بله دادیم بعدش متوجه شدیم پسره هم سیگاریه هم حشیش میکشه چشاشم همیشه قرمز بود ازش ک پرسیدم چرا چشات قرمژه میگف از سرکاره چون شبکارم ولی فهمیدیم حشیش میکشه ...چقدر خونواد م نذر کردن ک زود فهمیدیم قبل نامزدی و عقد 

براهیمن الان خیلی برام مهم شذه پسر معتقد و مقید و پاک 

فقط حقوق مهم نیست مثلا ممکن بود با اون ازدواج کنم ولی معتاد از اب در میومد چیکارمیکرذم زندگی برام جهنم میشد پولاش ب چ دردم میخورد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی من پارسال ی خواستگار داشتم کارش خوب بود بازم دولتی بود موقعیت اجتماعیش عالی بود با ادب بود ول ...

اره افرین بهت که منطقی فکر میکنی 

البته اینکه میگی ۲۰ سالته هنوز وقت داری اما ببین ساده بهت بگم اگر کسی به دلت نشست (که فکر کنم این نشسته🥰😝) سخت نگیر 

باورت نمیشه من خاستگار پزشک داشتم اما فقط برای اینکه خانوادش پر جمعیت بود رد کردم . خیلی موقعیت های خوب دیگه همچنین.

البته هنوز ۲۴ سالمه کلی وقت دارم ولی به یک حس تنهایی عمیقی رسیدم و جدا میگم شاید همونایی که الکی رد کردم به امید اینکه اون ایده آلم پیدا شه بهترین شانس من بودن

اره افرین بهت که منطقی فکر میکنی  البته اینکه میگی ۲۰ سالته هنوز وقت داری اما ببین ساده بهت بگ ...

دقیقا حس بدیه 🥲منم چندتا خوب ک رد کردم ب این حس دچار شدم🤣براهمین درس عبرت شد الان براممم

دقیقا...مثلا من خواستگار قبلیم ک صنایع فولادی بود حقوقش خوب بود۲۵ میلیون میگرفت ولی جواب بله دادیم ب ...

آفرین.سالم بودن وخانواده خوب داشتن به همه چیزمی ارزه.شرایط خواستگارتون خوبه اگه شماهم اهل زندگی باشی.واردزندگی که بشی بسته به شرایطتت میتونی شاغل بشی چه کارآزادچه کارمندی.ماکه الان جای شمانیستیم که چه شخصیتی داری ودرآینده اهدافت چیه

دلتنگ اون روزهام...
نکنه خیلی فشار بیاد روم بعدا بگم چرا عجله کردم چرا زود قبول کردم اخع حس میکنم۸-۹ تومن خیلی کمه برا ز ...

بیشتر میشه ب مرور

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792