2777
2789
عنوان

مامان شما هم اینطوری هست؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست
منم به دخترام همینو میگم شوهرمم جلو دخترا رکابی نمیپوشه شلوارک نمیپوشه شلوارک میپوشن دخترام اما ...

بابای من خودش با رکابی نازک و شلوارک که چه عرض کنم شورتک میگرده

کلا بابام خیلی پایه هست و بهم گیر نمیده ، حتی من اگه بخوام بی حجاب هم برم بیرون به نظرم احترام میزاره و اجازه میده ، اما مامانم میگه تو خونه هم نباید راحت باشی ، میگه من که زنش هستم هم تو خونه با شلوار بلند و تیشرت بلند میگردم😐🤐🤐🤐خدا خب به من چه مگه من بهت گفتم که جلو شوهرت نباید آزاد باشی

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

احسنت😂❤کار درستی کردی 

من کسی نیستم که بزارم کسی برام امر نهی کنه ، حالا بخدا اگه حق باهاش بود گوش میدادم ولی وقتی بخوان بهم گیر بدن و زور بگن قبول نمیکنم ، حالا هم نمیرم بیرون یه وقت جلو شوهرش زشت نباشه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم! خب بگو دلیل بگه وگرنه جلو بابا مشکلی نداره!

میگه من خودم دلیلی دارم 

اگه بخوام وایسم باهاش حرف بزنم دلیلی بپرسم دعوا می‌کنه ، منم وقتی گفت بحث نکردم اومدم تو اتاقم بیرون هم نرفتم

موندم چیکار کنم

کاری نمیشه کرد 

جز اینکه رو حرف و خواسته خودت بمونی 

با ارامش بدون بحث حرف بزنی هر بار و توضیح بدی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کاری نمیشه کرد  جز اینکه رو حرف و خواسته خودت بمونی  با ارامش بدون بحث حرف بزنی هر بار و ...

کوتاه نمیام

خیلی هم بخواد گیر بده دیگه از اتاقم بیرون نمیام