2777
2789
عنوان

مامان شما هم اینطوری هست؟؟😐

383 بازدید | 35 پست

سلام

من مامانم امروز بهم میگه حق نداری جلو بابات شلوارک کوتاه بپوشی ، حق نداری لباس آستین حلقه بپوشی ، حق نداری اونطوری بشینی (اینطوری که می‌شینی دوتا زانو رو خم می‌کنی) 🤐😐😐 خب مادر من یه دفعه بگو بمیر دیگه ، من واقعا طوری که بد باشه تو خونه نمیگردم ، مثلا گاهی مواقع شلوارک کوتاه با تیشرت ، یا شلوار بلند با لباس آستین حلقه اما مامانم امروز با لحن تندی اینطوری بهم گفت ، من با حجاب هستم بیرون ، اما جدیدا خیلی گیر میده ، مثلا یه مانتو می‌پوشم کلی مغز منو میخوره اول تو خونه که این چیه میپوشی در صورتی که هیچ مشکلی نداره کاملا پوشیده هست بعدش کلی بیرون میکوبه تو سرم که چرا اینو پوشیدی ، بعد روز بعدش که می‌خوام برم بیرون یه مانتو دیگه می‌پوشم میاد بهم میگه چرا این یکی مانتو رو پوشیدی اون یکی مانتو رو بپوش(همون مانتو دیشبی که خیلی گیر داده بهش) میگم مگه نگفتی اون خوب نیست میگه من کی گفتم براچی الکی حرف در میاری وایمیسته حرف در آوردن 

بیرون که با حجاب هستم ، حالا دیگه تو خونه هم نمیتونم راحت باشم

شما بگین من چیکار کنم ؟ 

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂چه بامزس مامانت 

کجا با مزه هست

کاری کرده که الان چپیدم تو اتاقم بیرون نمیرم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

کجا با مزه هست کاری کرده که الان چپیدم تو اتاقم بیرون نمیرم

در مورد اون که گفتی مانتو رو گیر میده باز فرداش میگه بپوشش.من کِی گفتم بده؟😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سخت نگیر مادره صلاحتو میخواد.بگو چشم 

یعنی چی😐

خوبیش تو اینه که جلو پدرش شلوارک نپوشه 

صد سال پیش نیست هر چی خانواده ها گفتن بگی چشم 

مادر و پدر هم انسان هستن 

میتونن بی منطق،بد،خوب و...باشن 

انقدر بزرگ نکنید هر چیزیو 

جلو پدرش نپوشه کجا بپوشه!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

جلو بابات راحت نباشی جلو کی راحت باشی

همینو بگو

تازه بابای من خیلی پایه هست اینطوری نیست که گیر بده ، حتی من اگه بخوام بی حجاب هم برم بیرون به نظرم احترام میزاره ولی الان مامانم اینطوری میگه

دلیل رفتار مادرت رو نمیدونم که بخوام قضاوتش کنم ولی شما احترام نگه دار تا خدا تو زندگی کمکت کنه

نوع لباس هم حتی پیش محارم فرق میکنه

مثلا آدم اونطور که پیش پدر و برادرش هست پیش شوهرش نیست

حالا دیگه خودت ببین چی مناسب کجاست

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

بگو مامان من با این نوع لباس ها راحتم 

و دوست دارم جلو پدرم راحت باشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا من نمیگه خودم روم نمیشه فقط جلو شوهرم روم میشه هر جوری بگردم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم