2777
2789
عنوان

دلم گرفته!

305 بازدید | 42 پست

یه اتفاقی تو زندگیم افتاده که خیلی زندگیمو تحت تاثیر قرارداده من یه داداش دارم که خیلی دوستش دارم جونم به جونش بنده همسرم رفیق فاب داداشم بوده اول بعد من باهاش ازدواج کردم اینا خیلی باهم دوست بودن . تااینکه یروزی متوجه شدم خانم داداشم به همسر من پیام داده و گفته میخاد باهمسرم حرف بزنه راجب داداشم که باهاش دعواش شده . به این بهونه سعی به نزدیک شدن به همسرم داشت و درنهایت یه پیام محبت امیزبه همسر من داده ازاون ببعد رابطه م و یدفه ای خیلی کم کردم ماباهم خیلی صمیمی بودیم همین مسئله باعث شد که داداشم شوکه شه که چیشد یدفه ای باهاشون سرسنگین شدیم من نمیتونم به داداشم بگم چون میدونم نمیتونه تحمل کنه ازطرفی عاشق زنشه بخاطرش همه کاری کرده این وسط من ادم بده شدم که اینم مهم نیست مهم اینه که دلم برای داداشم میسوزه اون فک میکنه من ادم بدیم که الکی باهاشون سزد شدم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک. جوری برنامه ریزی کن ک تنها بری ب داداشت سر بزنی و بیای. من خانوادم با همسرم سازگار نیستن جوری بر ...

داداشم راضی نمیشع به تنها رفت وامد کردن اون هرجاباشه بازنشه اصن دوست داره ماها فقط به زنش احترام کنیم خودش مهم نیس

نوشته بود میخاستم یه حقیقتی وبهت بگم اینکه من خیلی دوستت دارم.

واقعا؟؟؟؟؟ 😳 خب از کجا معلوم ک زن داداشت با کسی دیگه تو رابطه نباشه وقتی اینقدر راحت ب همسرت ابراز احساسات کرده احتمال روابط دیگه ام هس. همسرت خودش بهت گفت؟؟؟ یا دیدی؟

همسرم بمن گفت دگ هیچی شوکه شده بود گف بهش که لطفا پیام نده وفلان

شما برای آرامش زندگی خودتون و داداشتون رفت و آمد رو خیلی کم کنید... آن خانم اگر مشکلی داشته باشند قطعا دوباره خیانت می کنند و شاید اینبار خود داداشتون می فهمه و خودش برای زندگیش تصمیم می گیره