2777
2789
عنوان

دلم گرفته!

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
همسرم بمن گفت دگ هیچی شوکه شده بود گف بهش که لطفا پیام نده وفلان

باز خدارو شکر که همسرت آقایی کرده وبهت گفته...اگه دیدی دیگه پیامی نداد بخاطرداداشت رفت و آمد روادامه حواستم ب زندگیت باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما برای آرامش زندگی خودتون و داداشتون رفت و آمد رو خیلی کم کنید... آن خانم اگر مشکلی داشته باشند قط ...

حرف شما خیلی منطقیه توروخدا دعا کنید به آرامش برسیم من خیلی به این موضوع فکرمیکنم

خب زن داداشت داره به شوهرش  خیانت میکنه زندگی شمارم تحت تاثیرمیزاره کم کم به جای قطع رابطه یه ف ...

بخدا نمیدونم دیگه چیکارکنم غیرمستقیم به داداشم گفتم ولی انقد زنش وقبول داره که اصن نمیخاد بفهمه

میگم مطمئنی ک زن داداشت این پیام رو داده شاید داداشتون میخواسته همسرشماروامتحان کنه 

نبابا من میشناسمش حتی لحن صحبتش وتیکه کلاماش و میدونم من حتی باهاش سراین موضوع دعوام شد نتونست منکرشه

حرف شما خیلی منطقیه توروخدا دعا کنید به آرامش برسیم من خیلی به این موضوع فکرمیکنم

مطمین باش دست خودتونه..توکل کنید به خدا . و سعی کنید که زندگی خودتون رو نجات بدی و خدا رو شکر کنید که همسرتون مرد خوب و سر به رتبه وگرنه ممکن بود فاجعه بشه .و اینکه نگران زندگی برادرتون هم نباشید اون خودش مسیول زندگی خودشه و اینکه با این همه محبت کع می گیرد به خانمش می کنه ولی خانمش نمک نشناسیه یا بهتره که ذاتش برای همسرش رو بشه و از زندگیش بره بیرون یا دعا کنید که خدا به راه راست هدایتش کنه

نبابا من میشناسمش حتی لحن صحبتش وتیکه کلاماش و میدونم من حتی باهاش سراین موضوع دعوام شد نتونست منکرش ...

چی بگم فقط ازخدامیخوام کمکتون کنه واین زن از زندگیتون بره بیرون وارامش کنارهم خواهربرادر داشته باشید... واقعاً دلم واسه داداشت سوخت طفلی

مطمین باش دست خودتونه..توکل کنید به خدا . و سعی کنید که زندگی خودتون رو نجات بدی و خدا رو شکر کنید ک ...

چقدر باحرفاتون دلم آروم شد انرژی گرفتم .♥️ بقول شمافقط باید توکل کرد من هرشب قران میخونم هرشب التماس خدا میکنم که درست شع . ممنونم بابت دلگرمیتون