2777
2789
عنوان

دلم گرفته!

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
یعنی به روش اوردی؟ خب واکنش اون چی بود؟

هیچی همش میگف من بخدا منظوری نداشتم و من به شوهرت چشم ندارم و یه مشت شرو ور که همه تواین مواقع میگن اخرشم برگشت گفت هرغلطی میخای بکنی بکن بروبابا😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر باحرفاتون دلم آروم شد انرژی گرفتم .♥️ بقول شمافقط باید توکل کرد من هرشب قران میخونم هرشب التماس ...

خواهش می کنم گلم... بعضی وقتها آدم تو یه دوراهی می مونه که انجام دادن هر کدومش ریسک خودش رو داره ولی دیگه مجبوره توکل کنه به خدا .. من که خودم نذر می کنم و ذکر می گم ...و نتیجه رو واگذار می کنم به خدا و مطمئنم که اگر حتی آخر راهی که انتخاب کردم بد هم بشه حتما حکمتی بودن 

چقدر باحرفاتون دلم آروم شد انرژی گرفتم .♥️ بقول شمافقط باید توکل کرد من هرشب قران میخونم هرشب التماس ...

ببین عزیزم شما اینم در نظر بگیر همسر برادرت زن سر به راهی نیست و درسته که همسر شما بهش پا نداده اما اگه اون خانم با کسایی دیگه رابطه بر قرار کنه شما از کجا خبر دار میشید؟ اصلا شاید تا به حال با کسان دیگه هم رابطه داشته که اینقدر راحت به همسر شما ابراز علاقه کرده! به نظرم اگه نگران برادرتی باید با مدرک بهش بگی تا این علف هرز رو از زندگیش بندازه بیرون. درسته که شاید سخت باشه براش اما بهتر از اینه که ی عمر بسوزه به پای ی زن خیانت کار. ضمنا اینم بگم که کسی از این ه خبر نداره یوقت خدای نکرده با هر طرفندی که شده همسرتون خام می‌کنه و زندگی شما هم از هم میپاشونه. 

خواهش می کنم گلم... بعضی وقتها آدم تو یه دوراهی می مونه که انجام دادن هر کدومش ریسک خودش رو داره ولی ...

خیلی باحرفات موافقم ازمشاورم کمک گرفتم بهم گفتش قضیه رو علنی نکنم چون داداشم بهم خوردن زندگیش ومیندازه تقصیر من . منم دیگه توکل میکنم بخدا بقیه شو میسپرم دست خودش چاره ای نیست

ببین عزیزم شما اینم در نظر بگیر همسر برادرت زن سر به راهی نیست و درسته که همسر شما بهش پا نداده اما ...

اخه من یجورایی به داداشم گفتم داداشم جدی نگرف فقط ماست مالی کرد . گف منظوری نداشته واینا جالبه بهم گف اون اصن شوهر تورو ادم حساب نمیکنه

هیچی همش میگف من بخدا منظوری نداشتم و من به شوهرت چشم ندارم و یه مشت شرو ور که همه تواین مواقع میگن ...

چقد وقیحه!! عزیزم این زن شیطانه الان که فهمیده دستش رو شده واسه نجات خودش هر کاری می‌کنه یوقت دیدی رفت کلی دروغ به داداشت گفت و همه چیزو برعکس نشون داد! تا دیر نشده داداشتو مطلع کن حداقل حواسشو جمع کنه اینطور که میگی اینقد عاشق زنشه یوقت زنه از ترس این که شما به شوهرش بگید نره مخ شوهره رو بزنه و همه چیز داداشتونو بزنه به نام خودش و بعدم جدا بشه! این موردو دیدم که میگما

چقد وقیحه!! عزیزم این زن شیطانه الان که فهمیده دستش رو شده واسه نجات خودش هر کاری می‌کنه یوقت دیدی ر ...

اخ اخ چهاردنگ خونه به اسمشه باکلی طلاکه مهرشه بجزسکه . هممون به داداشم گفتیم ک چقد کارش اشتباس ولی دوست نداره بفهمه

اخ اخ چهاردنگ خونه به اسمشه باکلی طلاکه مهرشه بجزسکه . هممون به داداشم گفتیم ک چقد کارش اشتباس ولی د ...

پس وقتی مثه کبک سرشو کرده زیر برف نیازی به دلسوزی نداره! شما از اون زن شیطان دوری کن که خدای نکرده زندگیتو خراب نکنه