2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 27 پست
این دفعه یکم نازمو بکش،و رگ خوابشو پیدا کن .عابر ریزی نکنه . سر فرصت در مورد این موضوع باهم حرف بزن ...

اره سکوت کردم گفتم ذهنتو خراب نکن من دعوت نکردم .بعدم آمدم دیدم رفت نوشابه بگیره برگشت بگو بخند داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی دیگ خاهرتم نمیتونی دعوت کنی خانواده اون اگه غارنشین و منزوی ان تو ک مباید ب اتیش اونا بسوزی از ...

یعنی اصلا متوجه نمیشه . خانواده خودش نمیان طرفش من برادرشوهرمو تو عقد سه بار تو ازدواج دوبار یکبار رستوران پاگشا الان سه سال یکبار دعوتمون نکرده .خواهر من بارها دعوتمون کرده . پدرو مادرش اصلا کسی و دعوت نمیکنن حتی بچه هاشو .میگم نکنه این رویه رو میخواد شروع کنه

بهش بگو بجاش من دو سه وعده از غذای این خونه نمیخورم تا جبران شه! بگو تا از خجالت آب بشه شوهرت.

وای راست میگی . بخدا .گریه م میگیره ابجیم همیشه دعوت رسمی داره ولی من بخاطر اخلاق شوهرم جبران نمیکنم چون انتطار داره برادرش که اصلا مارو دعوت نمیکنه ولی من چهار پنج بار حتی رستوران هم دعوتشون کردم ولی اونا یکبار هم نه 

اهمیت نده...اگ اهمیت بدی یک عمراسیری

دقیقا داره عادت می‌کنه .من هربار رفتم این مدلی خواهرم بدون اینکه از من بپرسه ناهار و شام و گذاشته ولی نه برادرشوهرم نه حتی مادرسوعرم همیشه گرسنه برگشتیم 

اونقدر بدم میاد زن وشوهر وقتی مهمون هست میرن پچ پچ خب دادبزن سرش بگو من نمیتونم یه مهمون دعوت کنم

دقیقا اونم خواهری که دلش به من خوشه . مامانم تو شهرمون نیست حتی گفتن هم گفت دلم گرفته بود 

دقیقا داره عادت می‌کنه .من هربار رفتم این مدلی خواهرم بدون اینکه از من بپرسه ناهار و شام و گذاشته ول ...

خب دیگه...بهش بگو خانواده تواینطورن میخای مث خودشون باش ولی باخانواده خودم نمیتونم....هرکارکنی همون میشه عادت براشون پرومیشن

خب دیگه...بهش بگو خانواده تواینطورن میخای مث خودشون باش ولی باخانواده خودم نمیتونم....هرکارکنی همون ...

اینقدر دعوا کردم اینقدر هل خوردم تصمیم گرفتم سکوت کنم البته اینم بگم ازم حمایت می‌کنه جلوی پدر و مادرش 

ولی همیشه نزار باب دل شوهرت بشه ک مجبوربشی رابطتوقطع کنی 

مگه این هفته رو برم چون تا بگم نریم میگه چون مامانم شام درست می‌کنه نمیری . هفته بد نرم . اینقدر مادرسوعرم وقتی نریم به شوهرم زنگ میزنع چرا نیامدید دلم گرفته بود بهم خوش نگذشت از گلوم پایین نمی‌رفت .بعد از ابجیم پرسیدم میگه اینقدر بگو بخند داشت که نگو 

مگه این هفته رو برم چون تا بگم نریم میگه چون مامانم شام درست می‌کنه نمیری . هفته بد نرم . اینقدر ماد ...

درسته ن من نمیگم نرو اتفاقا برو ولی باخانواده خودتم‌ رفت وآمدکن نزار بگه رفتوآمدنکن