2777
2789

علاوه بر اینکه هروز تو نی نی سایت میبینیم ...

امروز صبح رفتم مغازه چی بگیرم شیر و اینچیزها 

یهو یه زن عمدا خودش میچسبوند بهم من فاصله میگرفتم اینقدر خودش چسبوند بهم که اخر خوردم بهش 

گفتم ببخشید لطفا برید کنار تا رد بشم

وای زنه سلطیه چنان دادی راه انداخت ک بیا و بینین دنبال دعوا میگشت ک منم چیزی بگم دعوامون بش بخدا میخواست خودش پرت رو زمینی جایی بگه دختره منو انداخته شر بپا کنن

یه زنه اونجا بود خدا خیرش بده اومد کشوندش کنار 

اعصابم خورد شد اول صبحی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم دیوونه شدن 😐😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

خواسته دزدی کنه ازت 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

من یه سری تو باشگاه دعوام شد سر اینکه گفتم دستگاه رو لطفا ول نکنید رو هوا (سیم کش) نفر بعدی بخواد بیاد باهاش کار کنه فشار میاد بهش ممکنه اسیب ببینه

ببین دمبلو برداشته بود نشونه گرفته بود سمت من 😂 میگفت تو کی باشی بگی من چیکار کنم یا نکنم

منم اینجوری   😂 

شاید میخواسته کیفت رو بزنه همون موقع تو با داد میگفتی برو کنار 

نه کیف همراهم نبود جتی گوشیم هم باهام نبود 

فقط کارتم دستم بود 

زنه یه جوری بود بخدا دنبال دعوا مبگشت خودش پرت کنه رو قفسه ها یه زخم برداره بگه دیه بده دنبال پول میگردن مردم